mamilo65
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Acer Nitro 5 AN515-55 RTX 3060 i7 10750h 2x8 16GB DDR4 Corsair MP600GS 1TB WD SN530 500GB Samsung 870 EVO 500GB SteelSeries Rival 3
Ben formattan önce yeni driverları silinmeyecek bir diske indiriyorum ardından Windows 11'i oobe\bypassnro ile internetsiz kurulum gerçekleştirip öncesinden indirdiğim driverları kuruyorum. Dahili grafikler hariç çünkü Windows Update sağ olsun her seferinde önceki sürümü kuruyor. İzin veriyorum ilk başta dahili GPU driverını yüklemesine sonra aygıt yükleme ayarlarından driver güncellemeyi kapatıp bilgisayar yapılandırmasından da sürücü güncellemesini de devre dışı bırakıyorum.
Sonra Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching searchorderconfig değerini 0 yapıyorum regeditten. En son olarak güvenli modda başlatıp DDU ile dahili ekran kartının driverını silip Intel driverını kuruyorum. Biraz uzun sürüyor ama ben böyle yapıyorum. Konuda bilgili olanlar siz nasıl hallediyorsunuz formattan sonra driver kurma işini?
Sonra Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching searchorderconfig değerini 0 yapıyorum regeditten. En son olarak güvenli modda başlatıp DDU ile dahili ekran kartının driverını silip Intel driverını kuruyorum. Biraz uzun sürüyor ama ben böyle yapıyorum. Konuda bilgili olanlar siz nasıl hallediyorsunuz formattan sonra driver kurma işini?