Windows 11'de System32'den yönetici izni alınmıyor

kasarkasmer

Yoctopat
Daha fazla  
Format sonrası eksik DLL dosyalarını System 32'ye atmaya çalışınca bu eylem için izne gereksinimiz var yazılarından sonra özellikler>güvenlik>gelişmiş yapıp izinleri herhangi birine verince kapsayıcıdaki nesneler numaralandırlmadı erişim reddedildi deniyor tamama bastıktan sonra 15 dk boyunca tüm dosyalar için aynısını yapıyorum izini de everyoneye veriyorum gene izin vermiyor System 32 Windows 10 da böyle bir sorun yoktu muhtemelen hata ya da cahilliğime geldi (bayağ cahilimdir) veya bir şeyi yanlış yapıyorum düzeltebilecek varsa AnyDesk'ya da TeamViewer kurabilirim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-25 012808.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 98
Hocam manuel olarak .dll yüklemenizi önermem, sistemin çalışması konusunda sıkıntı yaratabilir. İlla da atacağım diyorsanız bir taktik biliyorum ilgili dosyaları .zip’leyin ve system32’ye taşıyın ardından çıkarmayı deneyin. Hiçbir şekilde dosya atamıyorsanız daha bilgili arkadaşların yanıtlarını bekleyeceksiniz

teşekkürler devam yerine atla dersem genede atarmı peki ?

Teşekkürler devam yerine atla dersem gene de atarmı peki?

Hayır hocam atla dediğinizde atmak istediğiniz dosya atlanır sonuç itibarıyla dosya istenilen yere koyulmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…