tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 RAM 12 SSD veya HDD modeli sandisk 500gb pro modeliydi galiba 1tb toshiba hdd Ekran kartı 940 mx o.c İşlemci İ5 6200U TPM 2.0 açık ama BIOS'umda gözükmüyor ve Valorant'a girdiğimde TPM 2.0 hatası veriyor. Problem nedir veya nasıl düzeltebilirim?
TPM 2.0 açık ama BIOS'umda gözükmüyor ve Valorant'a girdiğimde TPM 2.0 hatası veriyor. Problem nedir veya nasıl düzeltebilirim?
KS KS tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #11 hasuna dedi: Hocam sizin yazdığınız model numarasını arattım ama TPM ile ilgili bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı anakartımda TPM var ama hem de 2.0 ama BIOS'umda bulamıyorum başkabir menüde olabilir mi acaba? Dosya Ekleri Adsız.png 1,3 MB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
hasuna dedi: Hocam sizin yazdığınız model numarasını arattım ama TPM ile ilgili bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı anakartımda TPM var ama hem de 2.0 ama BIOS'umda bulamıyorum başkabir menüde olabilir mi acaba?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Nisan 2022 #12 tomey dedi: Şaşırtıcı anakartımda TPM var ama hem de 2.0 ama BIOS'umda bulamıyorum başkabir menüde olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi cihazımın BIOS'una girip kontrol ettim Security sekmesinde. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Şaşırtıcı anakartımda TPM var ama hem de 2.0 ama BIOS'umda bulamıyorum başkabir menüde olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi cihazımın BIOS'una girip kontrol ettim Security sekmesinde.
KS KS tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #13 hasuna dedi: Kendi cihazımın BIOS'una girip kontrol ettim Security sekmesinde. Genişletmek için tıkla... Birkaç saniye içerisinde bakıp tekrar döneceğim mümkünse tam konumunu verebilir misiniz? Security>... Gibisinden. Edit:Hala aynı Son düzenleme: 5 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
hasuna dedi: Kendi cihazımın BIOS'una girip kontrol ettim Security sekmesinde. Genişletmek için tıkla... Birkaç saniye içerisinde bakıp tekrar döneceğim mümkünse tam konumunu verebilir misiniz? Security>... Gibisinden. Edit:Hala aynı
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Nisan 2022 #14 tomey dedi: Birkaç saniye içerisinde bakıp tekrar döneceğim mümkünse tam konumunu verebilir misiniz? Security>... Gibisinden. Genişletmek için tıkla... Benim BIOS'da direkt Security sekmesinin altında Firmware TPM olarak geçiyor. (PTT fTPM gibi isimleri de varmış.) Artı 0 Eksi
tomey dedi: Birkaç saniye içerisinde bakıp tekrar döneceğim mümkünse tam konumunu verebilir misiniz? Security>... Gibisinden. Genişletmek için tıkla... Benim BIOS'da direkt Security sekmesinin altında Firmware TPM olarak geçiyor. (PTT fTPM gibi isimleri de varmış.)
KS KS tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #15 hasuna dedi: Benim BIOS'da direkt Security sekmesinin altında Firmware TPM olarak geçiyor. (PTT fTPM gibi isimleri de varmış.) Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bulamadım. BIOS güncellemesi deniyeyim mi? Artı 0 Eksi
hasuna dedi: Benim BIOS'da direkt Security sekmesinin altında Firmware TPM olarak geçiyor. (PTT fTPM gibi isimleri de varmış.) Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bulamadım. BIOS güncellemesi deniyeyim mi?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Nisan 2022 #16 tomey dedi: Ne yazık ki bulamadım. BIOS güncellemesi deniyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme varsa yapmanız mantıklı olur ama güncelleme notlarını okumayı ihmal etmeyin. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Ne yazık ki bulamadım. BIOS güncellemesi deniyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme varsa yapmanız mantıklı olur ama güncelleme notlarını okumayı ihmal etmeyin.
KS KS tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #17 Baktım sürümüm güncelmiş. Huawei bilgisayarımada baktım onda da bulunmuyor. Artı 0 Eksi
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Nisan 2022 #18 tomey dedi: Baktım sürümüm güncelmiş. Huawei bilgisayarımada baktım onda da bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Kurtarma yöntemi ile geri Windows 10'a dönebilirsiniz belki. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Baktım sürümüm güncelmiş. Huawei bilgisayarımada baktım onda da bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Kurtarma yöntemi ile geri Windows 10'a dönebilirsiniz belki.
KS KS tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #19 hasuna dedi: Kurtarma yöntemi ile geri Windows 10'a dönebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Valorant o kadar önemli olmasa da hata verdi son zamanlarda sadece GTA RDR falan oynuyorum. Artı 0 Eksi
hasuna dedi: Kurtarma yöntemi ile geri Windows 10'a dönebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Valorant o kadar önemli olmasa da hata verdi son zamanlarda sadece GTA RDR falan oynuyorum.