Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 24 Haziran 2021 #1 Sizce nihai sürümde TPM gereksinimi kalkar mı? Ben dahil forumdaki birçok kişinin TPM 2.0'a sahip olmadığını gördüm. Düşünceleriniz nedir?
Sizce nihai sürümde TPM gereksinimi kalkar mı? Ben dahil forumdaki birçok kişinin TPM 2.0'a sahip olmadığını gördüm. Düşünceleriniz nedir?
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Küçük bir değişim ile TPM zorunluluğu aşılabiliyor fakat resmi olarak kalkar mı bilemiyorum...
Furkanm Centipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 55 24 Haziran 2021 #3 Bence kalkarsa gayet iyi olur fakat artık minimum sistem gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Bu aşamadan sonra kalkacağını düşünmüyorum.
Bence kalkarsa gayet iyi olur fakat artık minimum sistem gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Bu aşamadan sonra kalkacağını düşünmüyorum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Haziran 2021 #4 Safer dedi: Sizce nihai sürümde TPM gereksinimi kalkar mı? Ben dahil forumdaki birçok kişinin TPM 2.0'a sahip olmadığını gördüm. Düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... TPM zorunluluğu BIOS'tan kapatılabiliyor sıkıntı değil ama DX12 destekli ekran kartı zorunlu sanırım.
Safer dedi: Sizce nihai sürümde TPM gereksinimi kalkar mı? Ben dahil forumdaki birçok kişinin TPM 2.0'a sahip olmadığını gördüm. Düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... TPM zorunluluğu BIOS'tan kapatılabiliyor sıkıntı değil ama DX12 destekli ekran kartı zorunlu sanırım.
AirWick Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Meslek Odaları Pis Kokulardan Arındırmak! 24 Haziran 2021 #5 Safer dedi: Sizce nihai sürümde TPM gereksinimi kalkar mı? Ben dahil forumdaki birçok kişinin TPM 2.0'a sahip olmadığını gördüm. Düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bence forumda bazı kişilerde bu destek var fakat çoğu etkinleştirmediği için yok sanıyor olabilir hocam.
Safer dedi: Sizce nihai sürümde TPM gereksinimi kalkar mı? Ben dahil forumdaki birçok kişinin TPM 2.0'a sahip olmadığını gördüm. Düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bence forumda bazı kişilerde bu destek var fakat çoğu etkinleştirmediği için yok sanıyor olabilir hocam.
Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 24 Haziran 2021 #6 AirWick dedi: Bence forumda bazı kişilerde bu destek var fakat çoğu etkinleştirmediği için yok sanıyor olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Recep beyin videosunu izledim aynı seçenek bende yoktu ben de kurcalamadım. Anakartım H310M-K 2.0
AirWick dedi: Bence forumda bazı kişilerde bu destek var fakat çoğu etkinleştirmediği için yok sanıyor olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Recep beyin videosunu izledim aynı seçenek bende yoktu ben de kurcalamadım. Anakartım H310M-K 2.0