Windows 11'de Valorant 50-70 FPS veriyor

Ryzen 5 3600 1660 Ti 16 GB RAM sistemde drop yaşamadım. Yalancı mıyım?
Nereden bilim? Müneccim miyim ben ? Olabilir dedim. Ben yaşadım çünkü. Sistemlerim de Windows 11 ile yüzde yüz uyumlu ama yüzde yüz kasıyor.

Ayrıca kaynak kullanımları çok yüksektir. Windows 11 çok ısınıyor, fan sesi yükseliyor. Rahatsız edici buluyorum.

11 sorunlu dostum, niye kurdun ki ? 10'a dön yol yakınken.

Insider programına katılın, güncellemeleri yapıp bir de öyle deneyin. Sorun düzelmezse Windows 10'a geri dönün.
Ben ısınma gibi bir problem yaşamadım açıkcası. Kaynak kullanımları dediğiniz gibi yüksek. 1030'lu kasamda bile kurulu bir problem yaşamadım.

kanka neden drop yerim diye neden demistim
Düzgün optimizasyonlar yoksa ki (Windows 11'de hala yok), fps düşüşleri olur.
Çünkü Windows 11 boşta bile çok yüksek kaynaklar kullanıyor. Ram, CPU, Disk sömürüyor boşta.

Bir çok insanın işlemleri gecikiyor, animasyonda kasmalar falan yaşıyor ve oyunlarda da FPS dropları oluyor hep.

Ben ısınma gibi bir problem yaşamadım açıkcası. Kaynak kullanımları dediğiniz gibi yüksek. 1030'lu kasamda bile kurulu bir problem yaşamadım.
Vallahi ben test ettim bayağı, Windows 11'in ne bir artısı gördüm, ne de işe yarayacak herhangi bir yönünü. Yani bana göre bu iyi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…