Shankusu Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 Shankusu dedi: İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Uyumlu değilse nasıl indiriyorsun? Shankusu dedi: İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 desteklimi bilgisayar.
Shankusu dedi: İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Uyumlu değilse nasıl indiriyorsun? Shankusu dedi: İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 desteklimi bilgisayar.
Shankusu Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Silinen üye dedi: Uyumlu değilse nasıl indiriyorsun? Genişletmek için tıkla... İndiriliyor zaten lakin hata veriyor.
Silinen üye dedi: Uyumlu değilse nasıl indiriyorsun? Genişletmek için tıkla... İndiriliyor zaten lakin hata veriyor.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #4 Shankusu dedi: İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... DirectX sürümünüzle alakalıdır. tetsuu dedi: BIOS ile ayarları değiştireceksin. BIOS'u açıcaksın, Secure Boot'u kapatacaksın. Ne? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun DirectX 11 desteği istiyor? Onunla alaaksı olma ihtimali yüksek zaten cihazım kaldırmıyor demiş. Cevap vermeden önce bir düşünün. Son düzenleme: 13 Kasım 2023
Shankusu dedi: İnternetteki bazı çözümleri denedim lakin cihazımla uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... DirectX sürümünüzle alakalıdır. tetsuu dedi: BIOS ile ayarları değiştireceksin. BIOS'u açıcaksın, Secure Boot'u kapatacaksın. Ne? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun DirectX 11 desteği istiyor? Onunla alaaksı olma ihtimali yüksek zaten cihazım kaldırmıyor demiş. Cevap vermeden önce bir düşünün.
Shankusu Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 tetsuu dedi: BIOS ile ayarları değiştireceksin. BIOS'u açıcaksın, Secure Boot'u kapatacaksın. Genişletmek için tıkla... Secure boot aşağıdaki gibi kapalı. Hiç ulaşamıyorum bile. Bu network boot protocol'den değişmem gereken bir şey var mı?
tetsuu dedi: BIOS ile ayarları değiştireceksin. BIOS'u açıcaksın, Secure Boot'u kapatacaksın. Genişletmek için tıkla... Secure boot aşağıdaki gibi kapalı. Hiç ulaşamıyorum bile. Bu network boot protocol'den değişmem gereken bir şey var mı?