5 518385 Hectopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 731 Çözümler 2 22 Ocak 2022 #31 e.n.e.s dedi: Hocam bu sorunun TPM veya Secure Boot ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Rockstar Game services ile ilgili bir sorun var. Bunun için ayrı bir konu açarsanız belki çözüm bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten açtım fakat şimdi yine Valorant hata vermeye başladı.
e.n.e.s dedi: Hocam bu sorunun TPM veya Secure Boot ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Rockstar Game services ile ilgili bir sorun var. Bunun için ayrı bir konu açarsanız belki çözüm bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten açtım fakat şimdi yine Valorant hata vermeye başladı.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Ocak 2022 #32 Silinen üye dedi: Zaten açtım fakat şimdi yine Valorant hata vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi silip yüklemeyi deneyebilirsiniz, benim aklıma başka çözüm yolu gelmiyor.
Silinen üye dedi: Zaten açtım fakat şimdi yine Valorant hata vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi silip yüklemeyi deneyebilirsiniz, benim aklıma başka çözüm yolu gelmiyor.
5 518385 Hectopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 731 Çözümler 2 22 Ocak 2022 #33 e.n.e.s dedi: Hocam dediğim gibi silip yüklemeyi deneyebilirsiniz, benim aklıma başka çözüm yolu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... IPv6 ayarını kaldirip yeniden IPv4 ayarını yaptım. Ve şu an ikisi de kusursuz ama yine bir hata çıkacak diye korkuyorum.
e.n.e.s dedi: Hocam dediğim gibi silip yüklemeyi deneyebilirsiniz, benim aklıma başka çözüm yolu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... IPv6 ayarını kaldirip yeniden IPv4 ayarını yaptım. Ve şu an ikisi de kusursuz ama yine bir hata çıkacak diye korkuyorum.
4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 22 Ocak 2022 #34 Silinen üye dedi: Valorant 29 hatası gelmeye başladı bu sefer de. Genişletmek için tıkla... Artık bilmiyorum hiç oynamadım ki.
Silinen üye dedi: Valorant 29 hatası gelmeye başladı bu sefer de. Genişletmek için tıkla... Artık bilmiyorum hiç oynamadım ki.