PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 6 Ekim 2021 #11 Let it happen dedi: Benim laptop destekliyor. Kurup oynayabilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı? Secure Boot etkin. Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı olmaz. Şahsen ben daha az önce oyundan çıktım (Windows 11 kullanıyorum)
Let it happen dedi: Benim laptop destekliyor. Kurup oynayabilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı? Secure Boot etkin. Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı olmaz. Şahsen ben daha az önce oyundan çıktım (Windows 11 kullanıyorum)
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #12 PORTAKAL_SS dedi: Evet sıkıntı olmaz. Şahsen ben daha az önce oyundan çıktım (Windows 11 kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Kurdum oynadım bugün. Sıkıntı çıkmadı.
PORTAKAL_SS dedi: Evet sıkıntı olmaz. Şahsen ben daha az önce oyundan çıktım (Windows 11 kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Kurdum oynadım bugün. Sıkıntı çıkmadı.
R ReNNaC Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 26 6 Ekim 2021 #13 TPM 2.0 ve Secure Boot açık olunca hata almadım.