S SahsiyetsizMan Femtopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Benim bilgisayarımda TPM yok. Ben PC'ye Windows 11'i bypass yolu indirdim. Bunun düzeltme yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2021
Benim bilgisayarımda TPM yok. Ben PC'ye Windows 11'i bypass yolu indirdim. Bunun düzeltme yolu var mı?
Çözüm Darneluin 1 Kasım 2021 Temiz formatla W10'a dönün. TPM desteklenmiyorsa Valorant oynamanız zor. Edit: W11 artık stabil olarak güncel BIOS ve Sistemlerde çalışıyor. Bir kaç problem mevcut ama ufak şeyler onlarında çözümü yolda.
Temiz formatla W10'a dönün. TPM desteklenmiyorsa Valorant oynamanız zor. Edit: W11 artık stabil olarak güncel BIOS ve Sistemlerde çalışıyor. Bir kaç problem mevcut ama ufak şeyler onlarında çözümü yolda.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 1 Kasım 2021 #2 Temiz formatla W10'a dönün. TPM desteklenmiyorsa Valorant oynamanız zor. Edit: W11 artık stabil olarak güncel BIOS ve Sistemlerde çalışıyor. Bir kaç problem mevcut ama ufak şeyler onlarında çözümü yolda. Artı 1 Eksi Çözüm
Temiz formatla W10'a dönün. TPM desteklenmiyorsa Valorant oynamanız zor. Edit: W11 artık stabil olarak güncel BIOS ve Sistemlerde çalışıyor. Bir kaç problem mevcut ama ufak şeyler onlarında çözümü yolda.