Hiçbir şekilde Windows 11'de Valorant çalışmıyor eğer Secure Boot ve TPM 2.0 yoksa.ISO'yu bypass yapabiliyoruz sanırım birkaç video izledim işe yarıyor
Windows 11 kurup Valorant girmeye çalıştığım zaman TPM 2.0 hatası alıyorum. TPM 2.0 modülüm yok. Çözümü var mıdır?
TPM 2.0 desteklemeyen bir sisteme Rufus ile Windows 11 kurunca maalesef Valorant çalışmıyor.
Rufus ile değil de güncelleme ile kursak
Kuramazsın, TPM 2.0 yoksa güncelleme sekmesinde görünmez Windows 11
Hocam TPM 2.0 desteklemeyen bir cihaza Windows 11 kurmanız durumunda böyle olur. Windows 11'i TPM 2.0 bypass ederek kurabiliyorsunuz ama Valorant sıkıntı çıkartıyor. Ya donanım değişikliği ile TPM 2.0 desteğine geçeceksiniz yada Windows 10'a geri dönüş yapacaksınız.Windows 11 kurup Valorant girmeye çalıştığım zaman TPM 2.0 hatası alıyorum. TPM 2.0 modülüm yok. Çözümü var mıdır?
ISO'yu bypass yapabiliyoruz sanırım birkaç video izledim işe yarıyor.
Hiçbir şekilde Windows 11'de Valorant çalışmıyor eğer Secure Boot ve TPM 2.0 yoksa.ISO'yu bypass yapabiliyoruz sanırım birkaç video izledim işe yarıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.