M moonirs Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2023 #1 Merhabalar, Valorant'ı yükledikten sonra böyle bir hatayla karşılaştım, konularda benzer sorular var ama çok anlayamadığım için çözemedim. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler..
Merhabalar, Valorant'ı yükledikten sonra böyle bir hatayla karşılaştım, konularda benzer sorular var ama çok anlayamadığım için çözemedim. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler..
KS KS M moonirs Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2023 #11 nexpugnable dedi: Secure Boot karşısı gri ve ayar değiştirilmiyor herhalde. BIOS ekranın eski tip mi? Şu video işini görür herhalde, anlayabilirsen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki bakacağım teşekkürler Dosya Ekleri 16894506108912232927784157023730.jpg 112,3 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
nexpugnable dedi: Secure Boot karşısı gri ve ayar değiştirilmiyor herhalde. BIOS ekranın eski tip mi? Şu video işini görür herhalde, anlayabilirsen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki bakacağım teşekkürler
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #12 moonirs dedi: Peki bakacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... BIOS arayüzü farklı, bir işlem yapma şimdilik. Biraz daha araştırma yapalım. Artı 0 Eksi
moonirs dedi: Peki bakacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla... BIOS arayüzü farklı, bir işlem yapma şimdilik. Biraz daha araştırma yapalım.
KS KS M moonirs Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2023 #13 nexpugnable dedi: BIOS arayüzü farklı, bir işlem yapma şimdilik. Biraz daha araştırma yapalım. Genişletmek için tıkla... Pekii bekliyorumm Artı 0 Eksi
nexpugnable dedi: BIOS arayüzü farklı, bir işlem yapma şimdilik. Biraz daha araştırma yapalım. Genişletmek için tıkla... Pekii bekliyorumm
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #14 İşlemciniz hangi işlemci onu soyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS M moonirs Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2023 #15 mehmeticikisi dedi: İşlemciniz hangi işlemci onu soyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Amd ryzen 5 4600H Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: İşlemciniz hangi işlemci onu soyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Amd ryzen 5 4600H
F fnmehr Yoctopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #16 moonirs dedi: Peki bakacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam eger hala sorunu cözemediysen ben bu sekilde hallettim. Artı 0 Eksi
moonirs dedi: Peki bakacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam eger hala sorunu cözemediysen ben bu sekilde hallettim.