Windows 11'de Valorant'ta VAN1067 hatası

Böyle bir hata veriyorsa, Secure Boot ve TPM 2.0 açman gerekiyor. Bilgisayarın, TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemiyorsa Windows 11'de Valorant'ı oynayamazsın.

1658518116609.png

TPM ve Secure Boot ile alakalı hata değilse, hizmetlere gir ve Vgc'yi otomatik yap. Antivirüs varsa kapat. Güvenlik duvarını kapat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bir bakın.

Bu videodaki her şeyi denemiştim ama olmamıştı.

Böyle bir hata veriyorsa, Secure Boot ve TPM 2.0 açman gerekiyor. Bilgisayarın, TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemiyorsa Windows 11'de Valorant'ı oynayamazsın.

Eki Görüntüle 1460361

TPM ve Secure Boot ile alakalı hata değilse, hizmetlere gir ve Vgc'yi otomatik yap. Antivirüs varsa kapat. Güvenlik duvarını kapat.

TPM 2.0 açık Secure Boot açık mı bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1460361

Secure Boot'u nasıl açacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videodaki her şeyi denemiştim ama olmamıştı.

TPM 2.0 açık Secure Boot açık mı bilmiyorum.

Secure Boot'u nasıl açacağım?
Msinfo32'de güvenli ön yükleme yazan bir yer olması gerekiyor ordan açık mı değil mi anlarsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı