Windows 11'de verimlilik modu nasıl kapatılır?

Starlegend

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Forumdaki diğer konulara baktığımda net bir cevap bulamadım Opera ve Spotify otomatik olarak verimlilik modunda çalışıyor ben kapatıyorum verimlilik modu tekrar çalışıyor bunu nasıl kalıcı olarak kapatabilirim Opera kullanımım da sorun yaratıyor.

resim_2025-05-02_230550842.png

Buyrun hocam şu konuya bakabilirsiniz.

Buyrun hocam şu konuya bakabilirsiniz.
Rulx'in dediği gibi yaptım ancak tekrar açılıyor bu verimlilik modu

Forumdaki diğer konulara baktığımda net bir cevap bulamadım Opera ve Spotify otomatik olarak verimlilik modunda çalışıyor ben kapatıyorum verimlilik modu tekrar çalışıyor bunu nasıl kalıcı olarak kapatabilirim Opera kullanımım da sorun yaratıyor.

Eki Görüntüle 2482831
İşletim sistemi otomatik olarak buna karar veriyor. Görev yöneticisinden, verimlilik modunu kapatabilirsiniz ancak geri açılacaktır. Ayarlardan "Oyun Modu" özelliğini kapatın. Operanın ayarlarından, performans'a gelip verimlilik modunu kapatın.

Hocam çözümü kendim buldum.%90 çözülüyor gibi görev yöneticisinden operaya sağ tık yapıp ayrıntılara git diyip bütün opera sekmelerine tek tek sağ tık yapıp öncelik seçimine tıklayıp yüksek öncelik yapıyorsun uğraştırıcı ama çözüldü gibi.Yeniden verimliliğe alsa bile kasma donma geçti en azından.

Hocam çözümü kendim buldum.%90 çözülüyor gibi Görev Yöneticisi'nden Opera'ya sağ tık yapıp ayrıntılara git deyip bütün Opera sekmelerine tek tek sağ tık yapıp öncelik seçimine tıklayıp yüksek öncelik yapıyorsun uğraştırıcı ama çözüldü gibi. Yeniden verimliliğe alsa bile kasma donma geçti en azından.

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı