5 561977 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #41 nipz.ins dedi: Windows güncellemelerini yaptığına Emin misin. Ben laptop aldığım gibi yaptım. Hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... VMware sanal makinesi konu Laptop değil laptop zaten doğru düzgün çalışıyor hallettim ben bide en sonunda
nipz.ins dedi: Windows güncellemelerini yaptığına Emin misin. Ben laptop aldığım gibi yaptım. Hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... VMware sanal makinesi konu Laptop değil laptop zaten doğru düzgün çalışıyor hallettim ben bide en sonunda
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #42 561977 dedi: VMware sanal makinesi konu Laptop değil laptop zaten doğru düzgün çalışıyor hallettim ben bide en sonunda Genişletmek için tıkla... Sanal makineler ile alakalı bilgim yok kusura bakmayın.
561977 dedi: VMware sanal makinesi konu Laptop değil laptop zaten doğru düzgün çalışıyor hallettim ben bide en sonunda Genişletmek için tıkla... Sanal makineler ile alakalı bilgim yok kusura bakmayın.