elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.972 Çözümler 7 29 Aralık 2023 #11 Fueren dedi: Fueren dedi: Hocam bir de Windows Update'ye girin isteğe bağlı güncellemeleri görüntüle varsa basın ve hepsini indirin. Bir de aygıt yöneticisine gidin eğer bilinmeyen aygıt yoksa bütün driverlar var demektir. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir ünlem yok, yapılacak bir şey kaldı mı ? Sürücülerin tamamı yüklenmiş oluyor mu ünlem olmazsa ? Bir de isteğe bağlı demişsiniz o bölüm nerde bulamadım ?
Fueren dedi: Fueren dedi: Hocam bir de Windows Update'ye girin isteğe bağlı güncellemeleri görüntüle varsa basın ve hepsini indirin. Bir de aygıt yöneticisine gidin eğer bilinmeyen aygıt yoksa bütün driverlar var demektir. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir ünlem yok, yapılacak bir şey kaldı mı ? Sürücülerin tamamı yüklenmiş oluyor mu ünlem olmazsa ? Bir de isteğe bağlı demişsiniz o bölüm nerde bulamadım ?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 29 Aralık 2023 #12 elon_muskk dedi: Hocam hiçbir ünlem yok, yapılacak bir şey kaldı mı? Sürücülerin tamamı yüklenmiş oluyor mu ünlem olmazsa? Bir de isteğe bağlı demişsiniz o bölüm nerede bulamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam ünlem yoksa bütün driverlar vardır. İsteğe bağlı güncellemelere gerek yok bulmaya uğraşmayın.
elon_muskk dedi: Hocam hiçbir ünlem yok, yapılacak bir şey kaldı mı? Sürücülerin tamamı yüklenmiş oluyor mu ünlem olmazsa? Bir de isteğe bağlı demişsiniz o bölüm nerede bulamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam ünlem yoksa bütün driverlar vardır. İsteğe bağlı güncellemelere gerek yok bulmaya uğraşmayın.