U Uvaxstra Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Windows 11 kurdum kuralı widgetlar ya saydam olmuyor ya da saydam olunca içerikler görünmüyor. Bu durum ne ile alakalı olabilir?
Windows 11 kurdum kuralı widgetlar ya saydam olmuyor ya da saydam olunca içerikler görünmüyor. Bu durum ne ile alakalı olabilir?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 5 Temmuz 2021 #2 Windows 11 daha tam olarak çıkmadığı ve günlük kullanım için önerilmediği, sadece risk alabilecek kişilerin kurması gerektiği için olabilir.
Windows 11 daha tam olarak çıkmadığı ve günlük kullanım için önerilmediği, sadece risk alabilecek kişilerin kurması gerektiği için olabilir.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #3 CinarYilmaz dedi: Windows 11 daha tam olarak çıkmadığı ve günlük kullanım için önerilmediği, sadece risk alabilecek kişilerin kurması gerektiği için olabilir. Genişletmek için tıkla... Insider ile aldım bende çalışıyor. 11’e ISO dosyası ile mi geçtiniz yoksa Insider ile mi?
CinarYilmaz dedi: Windows 11 daha tam olarak çıkmadığı ve günlük kullanım için önerilmediği, sadece risk alabilecek kişilerin kurması gerektiği için olabilir. Genişletmek için tıkla... Insider ile aldım bende çalışıyor. 11’e ISO dosyası ile mi geçtiniz yoksa Insider ile mi?
U Uvaxstra Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 MacTavish53 dedi: Insider ile aldım bende çalışıyor. 11’e ISO dosyası ile mi geçtiniz yoksa Insider ile mi? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum, iso ile yani
MacTavish53 dedi: Insider ile aldım bende çalışıyor. 11’e ISO dosyası ile mi geçtiniz yoksa Insider ile mi? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum, iso ile yani
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #5 ISO dosyasını nereden aldınız? İsterseniz 10’a geçip Insider ile almayı deneyin. ISO dosyaları genellikle oynanmış oluyor.
ISO dosyasını nereden aldınız? İsterseniz 10’a geçip Insider ile almayı deneyin. ISO dosyaları genellikle oynanmış oluyor.
U Uvaxstra Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 Windows 11 ISO Türkçe İndirme Linkleri (Tüm Sistemlere Kurulabilir) Buradan aldım ama orjinal ISO yazıyordu. Insider ile geçemedim, TPM yok bende.
Windows 11 ISO Türkçe İndirme Linkleri (Tüm Sistemlere Kurulabilir) Buradan aldım ama orjinal ISO yazıyordu. Insider ile geçemedim, TPM yok bende.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 5 Temmuz 2021 #7 Uvaxstra dedi: Windows 11 ISO Türkçe İndirme Linkleri (Tüm Sistemlere Kurulabilir) Buradan aldım ama orijinal ISO yazıyordu. Insider ile geçemedim, TPM yok bende. Genişletmek için tıkla... Aynen ama herhalde kalkmıştı TPM Insider için.
Uvaxstra dedi: Windows 11 ISO Türkçe İndirme Linkleri (Tüm Sistemlere Kurulabilir) Buradan aldım ama orijinal ISO yazıyordu. Insider ile geçemedim, TPM yok bende. Genişletmek için tıkla... Aynen ama herhalde kalkmıştı TPM Insider için.
U Uvaxstra Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 462002 dedi: Aynen ama herhalde kalkmıştı TPM Insider için. Genişletmek için tıkla... Kalkmadı bende denemiştim DEV kanalına geçmiyordu. Hem temiz kurulum daha iyi değil mi?
462002 dedi: Aynen ama herhalde kalkmıştı TPM Insider için. Genişletmek için tıkla... Kalkmadı bende denemiştim DEV kanalına geçmiyordu. Hem temiz kurulum daha iyi değil mi?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 5 Temmuz 2021 #9 Uvaxstra dedi: Hem temiz kurulum daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için hayır, şuanlık Insider daha iyi.
Uvaxstra dedi: Hem temiz kurulum daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için hayır, şuanlık Insider daha iyi.
U Uvaxstra Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #10 İşte öyle geçiş yapamadım, temiz kurulumda da bypass etmiştim TPM kısmını belki de ondan olmuştur diyeceğim de saçma olur yani Edit: Çözümü buldum arkadaşlar galiba ekran kartıyla alakalı ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakırsanız düzeliyor ama saydamlık gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tamamen çözdüm arkadaşlar dediğimi yapın sonra tekrar etkinleştirin oluyor. Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
İşte öyle geçiş yapamadım, temiz kurulumda da bypass etmiştim TPM kısmını belki de ondan olmuştur diyeceğim de saçma olur yani Edit: Çözümü buldum arkadaşlar galiba ekran kartıyla alakalı ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırakırsanız düzeliyor ama saydamlık gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tamamen çözdüm arkadaşlar dediğimi yapın sonra tekrar etkinleştirin oluyor.