M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Windows ikonunu değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
remö34 Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 mr.pro dedi: Windows ikonunu değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence hiç deneme çünkü bir süreden sonra buga giriyor tamamen ve bildiğim kadarıyla düzelmiyor format atılmadan
mr.pro dedi: Windows ikonunu değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence hiç deneme çünkü bir süreden sonra buga giriyor tamamen ve bildiğim kadarıyla düzelmiyor format atılmadan
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.880 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 remö34 dedi: Bence hiç deneme çünkü bir süreden sonra buga giriyor tamamen ve bildiğim kadarıyla düzelmiyor format atılmadan Genişletmek için tıkla... Yapsan bile önümüzdeki ay salı güncellemesinde orjinale döner.. Bunu yapınca kalıcı olması için updateleri kapatman gerek vs..
remö34 dedi: Bence hiç deneme çünkü bir süreden sonra buga giriyor tamamen ve bildiğim kadarıyla düzelmiyor format atılmadan Genişletmek için tıkla... Yapsan bile önümüzdeki ay salı güncellemesinde orjinale döner.. Bunu yapınca kalıcı olması için updateleri kapatman gerek vs..
M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 snop02 dedi: Yapsan bile önümüzdeki ay salı güncellemesinde orijinale döner. Bunu yapınca kalıcı olması için Update'leri kapatman gerek vs. Genişletmek için tıkla... Ben zaten kalıcı olsun istemiyorum normale döndüğünde de geri yaparım. remö34 dedi: Bence hiç deneme çünkü bir süreden sonra buga giriyor tamamen ve bildiğim kadarıyla düzelmiyor format atılmadan. Genişletmek için tıkla... İlk sanal makinede denerim. Bir süre sonra buga girerse yapmam.
snop02 dedi: Yapsan bile önümüzdeki ay salı güncellemesinde orijinale döner. Bunu yapınca kalıcı olması için Update'leri kapatman gerek vs. Genişletmek için tıkla... Ben zaten kalıcı olsun istemiyorum normale döndüğünde de geri yaparım. remö34 dedi: Bence hiç deneme çünkü bir süreden sonra buga giriyor tamamen ve bildiğim kadarıyla düzelmiyor format atılmadan. Genişletmek için tıkla... İlk sanal makinede denerim. Bir süre sonra buga girerse yapmam.
remö34 Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 mr.pro dedi: Ben zaten kalıcı olsun istemiyorum normale döndüğünde de geri yaparım. İlk sanal makinede denerim. Bir süre sonra buga girerse yapmam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradığım videoyu tam olarak bulamadım ama bu da yardımcı olur gibi
mr.pro dedi: Ben zaten kalıcı olsun istemiyorum normale döndüğünde de geri yaparım. İlk sanal makinede denerim. Bir süre sonra buga girerse yapmam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradığım videoyu tam olarak bulamadım ama bu da yardımcı olur gibi