G.Skill Trident Z RGB LED 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16
SSD veya HDD modeli
Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
ZOTAC GeForce RTX 3050 GAMING TWIN EDGE 8GB GDDR6
Anakart
MSI PRO H410M-B Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz
İşlemci
Intel Core i3 10100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz
Biri bana yardım edebilir mi? Anakartı da güncelledim ama hala Windows OS configiration seçeneği gözükmüyor, yardım eder misiniz? Secure Boot açmak istiyorum.
UEFI ayarını arıyorsanız F7'ye basarak Advanced Mode'a geçiş yapın. Daha sonra Settings > Advanced > Windows OS Configuration kısmında bulabilirsiniz. Windows OS Configuration yoksa direkt Advanced kısmında olması lazım.
UEFI ayarını arıyorsanız F7'ye basarak Advanced Mode'a geçiş yapın. Daha sonra settings > Advanced > Windows OS Configuration kısmında bulabilirsiniz. Yoksa direkt Advanced kısmında olması lazım.
Advanced'e geliyorum oradan BIOS ayarı UEFI onu gördüm onun altında Windows OS Configuration olması gerekiyor iken görükmüyor o yüzden Secure Boot'u açamıyorum.
Advanced'e geliyorum oradan BIOS ayarı UEFI onu gördüm onun altında Windows OS Configuration olması gerekiyor iken görükmüyor o yüzden Secure Boot'u açamıyorum.
Secure Boot'un gözükmesi için CSM ayarının kapalı olması gerek. Aradığınız ayarı kolayca bulabilmek için BIOS'ta bulunan arama özelliğini kullanabilirsiniz, MSI BIOS'larda sağ üstte bulunuyor.