Çözüldü Windows 11'de yeni kullanıcı oluşturduktan sonra eski profiller kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cellojaan

Megapat
Makaleler
9
Yer
Beylikdüzü
Arkadaşlar merhaba. Windows 11'de yeni kullanıcı olusturdum. Oturumu kapatıp oluşturduğum kullanıcıya girecektim ki, Kullanıcı Profil Hizmeti yüklenemedi hatası aldım. İşin cins tarafı sol altta eski kullanıcıda görünmüyor ki ona gireyim sileyim tesisini takıldım kaldım. Çözümü bilen var mı acaba format atmak istemiyorum. İçinde dosyalar var.

Dosya Ekleri

• 20250922_174531.jpg
    20250922_174531.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 11
  • 20250922_174520.jpg
    20250922_174520.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 11
Arkadaşlar merhaba. Windows 11'de yeni kullanıcı olusturdum. Oturumu kapatıp oluşturduğum kullanıcıya girecektim ki, Kullanıcı Profil Hizmeti yüklenemedi hatası aldım. İşin cins tarafı sol altta eski kullanıcıda görünmüyor ki ona gireyim sileyim tesisini takıldım kaldım. Çözümü bilen var mı acaba format atmak istemiyorum. İçinde dosyalar var.
Kullanıcılar klasöründen ortak veya default kullanıcıyı sildiniz mi? Veya bir hizmeti devre dışı bıraktınız mı?
CMD, Shell veya Çalıştır'ı açabiliyorsanız netplwiz kısmından kontrol edebilirsiniz.

Kullanıcılar klasöründen ortak veya default kullanıcıyı sildiniz mi? Veya bir hizmeti devre dışı bıraktınız mı?
CMD, Shell veya Çalıştır'ı açabiliyorsanız netplwiz kısmından kontrol edebilirsiniz.
Hayır ana kullanıcıyı silmedim zaten ilk buraya girdiğimde görünüyordu girdikten sonra kayboldu. Giremiyorum windows'a şu anda. Cmd ile net user yapınca bu isim çıkmıyor ki sileyim bunu

Oluşturduğunuz kullanıcıya giriş yapabiliyor musunuz? Oradan Windows'un kullanıcı dosyaları dizininden kullanıcı hesaplarınızın gözüküp gözükmediğini kontrol edebilirsiniz isterseniz.
Windows'a girsem zaten bunu silerim son olarak buna girmeye çalıştığım icin default bu geliyor ama sol altta diğer kullanıcı görünmüyor ki seçeyim takıldım kaldım bu ekranda

Hayır ana kullanıcıyı silmedim zaten ilk buraya girdiğimde görünüyordu girdikten sonra kayboldu. Giremiyorum Windows'a şu anda
Dediğimi anlayamamışsınız. Default kullanıcıyı zaten kullanamazsınız. O, sizin profilden başka bir hesap. Bazıları onun gereksiz olduğunu düşünüp sildiğinde, bu tür hesap sorunlarıyla karşılaşabiliyor.

Format diskle onarmayı deneyin. Veya buradaki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada CMD'yi açınca
Bash:
net user administrator /active:yes
Kodunu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Administrator hesabına girin. Eğer sizin eski profiliniz gözükmezse yeni bir yerel hesap oluşturun.

Dediğimi anlayamamışsınız. Default kullanıcıyı zaten kullanamazsınız. O, sizin profilden başka bir hesap. Bazıları onun gereksiz olduğunu düşünüp sildiğinde, bu tür hesap sorunlarıyla karşılaşabiliyor.

Format diskle onarmayı deneyin. Veya buradaki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada CMD'yi açınca
Bash:
net user administrator /active:yes
Kodunu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Administrator hesabına girin. Eğer sizin eski profiliniz gözükmezse yeni bir yerel hesap oluşturun.

Yaptım kanka onu gene o Orhan geliyor.

Diskinize başka bir işletim sistemi veya kurtarma yazılımı ile (HBCD, Linux LiveCD gibi) klasörlere bakarak içindeki verileri kurtarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı