Windows 11'de yüksek ağ kullanımı

RedComandante

Megapat
Daha fazla  
Dünden beri böyle bir sorun var. Bilgisayara reset attım, internete reset attım ve CMD'ye bazı komutlar girdim ama sorun hala devam ediyor. Windows sürümüm 21H2.
Şimdiden teşekkürler.

unknown.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge ayarlarından tamamen sıfırla , muhtemelen arkada bir eklenti çalışıyor olabilir. Eklentileri kontrol edip absürt bir şey varsa kaldır. Bunlar çözmezse Revo Uninstaller programını indir. Edge yi kaldır kaldırma bitince advanced seçeneğini seç ve register kayıtlarını , kalıntıları vs tamamen sil. Bilgisayarı restart et ve store a girip edge i yeniden kur. Güncel bir sürümü var..

Edge ayarlarından tamamen sıfırla , muhtemelen arkada bir eklenti çalışıyor olabilir. Eklentileri kontrol edip absürt bir şey varsa kaldır. Bunlar çözmezse Revo Uninstaller programını indir. Edge yi kaldır kaldırma bitince advanced seçeneğini seç ve register kayıtlarını , kalıntıları vs tamamen sil. Bilgisayarı restart et ve store a girip edge i yeniden kur. Güncel bir sürümü var..
Edge tarayıcıya dün geçtim ondan önce hep Opera GX kullanıyordum aynı sorun oluyordu

o zaman CMD yönetici olarak çalıştır ve SFC /SCANNOW çalıştır. Bilgisayarı restart et..
Tweaking windows repair diye bir tool var. onu indir , portable versiyonu da var kurulum yapmadan direk çalıştırabilirsin. Programı çalıştırdıktan sonra Register yedeği almanı isteyecek. alıp almamak sana kalmış. SOnrasında I understand diye başlayan bir seçenek olacak onu seç.
Program tamamen açılınca solda bir sürü tik li seçenek olacak. En üsttekine tıklayıp bütün tik leri kaldır.
İşaretleyeceğin şeyler Windows Host dosyaları , Regedit dosyaları , Network dosyaları vs gibi şeyler olsun. Sonra Repair e basarsın onarım sonucundan sonra tekrar kontrol et network durumunu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı