Berton Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #21 Emirhan5757 dedi: Yok dediğim gibi yazın sistem değiştireceğim farklı sistem dizeceğim 15 16k ya. Genişletmek için tıkla... Seçimden sonrası riskli hocam fiyatlar düşedebilir artadabilir. Vergi indirimi gelecekti en son onu takip edin alın derim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Emirhan5757 dedi: Yok dediğim gibi yazın sistem değiştireceğim farklı sistem dizeceğim 15 16k ya. Genişletmek için tıkla... Seçimden sonrası riskli hocam fiyatlar düşedebilir artadabilir. Vergi indirimi gelecekti en son onu takip edin alın derim.
E Emirhan5757 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #22 Berton dedi: Seçimden sonrası riskli hocam fiyatlar düşedebilir artadabilir. Vergi indirimi gelecekti en son onu takip edin alın derim. Genişletmek için tıkla... Vallahi seçimden önce de biraz zor yaz tatilinde çalışıp bu PC'yi satıp almayı düşünüyorum. Artık şansa kalıyor bakalım, önce alamam. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Berton dedi: Seçimden sonrası riskli hocam fiyatlar düşedebilir artadabilir. Vergi indirimi gelecekti en son onu takip edin alın derim. Genişletmek için tıkla... Vallahi seçimden önce de biraz zor yaz tatilinde çalışıp bu PC'yi satıp almayı düşünüyorum. Artık şansa kalıyor bakalım, önce alamam.
Berton Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #23 Emirhan5757 dedi: Vallahi seçimden önce de biraz zor yaz tatilinde çalışıp bu PC'yi satıp almayı düşünüyorum. Artık şansa kalıyor bakalım, önce alamam. Genişletmek için tıkla... Çalışırsan illa alırsın ucuz ya da pahalı ama alırsın hangisi olduğunu zaman göstercek.
Emirhan5757 dedi: Vallahi seçimden önce de biraz zor yaz tatilinde çalışıp bu PC'yi satıp almayı düşünüyorum. Artık şansa kalıyor bakalım, önce alamam. Genişletmek için tıkla... Çalışırsan illa alırsın ucuz ya da pahalı ama alırsın hangisi olduğunu zaman göstercek.
E Emirhan5757 Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #24 Berton dedi: Çalışırsan illa alırsın ucuz ya da pahalı ama alırsın hangisi olduğunu zaman göstercek. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Berton dedi: Çalışırsan illa alırsın ucuz ya da pahalı ama alırsın hangisi olduğunu zaman göstercek. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
cipherpol0 Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #25 Emirhan5757 dedi: Merhaba, başlıktaki gibi aşırı CPU ve bellek kullanıyor ikisi de 84 85 altına düşmüyor bazen düşüyor ama genelde hep yüksek. Çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 8 gb ram çok düşük bir değer , minimum 16 ya yükseltmezsen sorun çözülmez
Emirhan5757 dedi: Merhaba, başlıktaki gibi aşırı CPU ve bellek kullanıyor ikisi de 84 85 altına düşmüyor bazen düşüyor ama genelde hep yüksek. Çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 8 gb ram çok düşük bir değer , minimum 16 ya yükseltmezsen sorun çözülmez