Windows 11'deki 2 yılı doldurdu yazısı ne anlama geliyor?

RefiiArda

Femtopat
Daha fazla  
Aldığım hazır sistemi az önce kurdum Windows 11 yüklemesi yaparken gözüme 2 yılı doldurdu yazısı çarptı, acaba nedeni nedir? Sistem sıfır alındı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende laptopumu ilk aldığımda 1 yılı doldurdu yazıyordu. Galiba rafda bekleme süresini de ekliyor.

Bilgisayarı ne zaman aldıysanız o zamanı gösterir. Mesela siz 2 yıl önce almışsınız bilgisayarınızı o yüzden 2 yıl yazar. Ben böyle biliyorum. Hatam varsa af ola.

Son düzenleme:
Bilgisayarı ne zaman aldıysanız o zamanı gösterir. Mesela siz 2 yıl önce almışsınız bilgisayarınızı o yüzden 2 yıl yazar. Ben böyle biliyorum. Hatam varsa af ola.

Ama bende ilk aldığımda 1 yılı doldurdu yazıyordu.

Sıfır aldım hocam belirttiğim gibi toplama PC tüm parçalar sıfır acaba anakartın üretim yılı ile mi alakalı?

Bilgisi olan yok mu can sıkıcı bir şey :D

Son düzenleme:
Sıfır aldım hocam belirttiğim gibi toplama PC tüm parçalar sıfır acaba anakartın üretim yılı ile mi alakalı?

Bilgisi olan yok mu can sıkıcı bir şey :D

Hocam benim bildiğim bilgisayarı aldığın zamandır fakat @MEHMETSELİMKOCADAĞ hocamla konuştuktan sonra bilgisayarın üretildiği yıl olabilir. Ya da parçaların.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı