Windows 11'deki gereksiz arka plan uygulamalarını kapatmanın yolu nedir?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yavaştan 10'dan 11'e geçmeyi düşünüyorum, gereksiz arka plan uygulamaları vs. nasıl kapatabilirim? Technopat'ın bir videosu vardı galiba ama bulamadım.

Başlangıç Uygulamalarını mı kastediyorsun?

Yavaştan 10'dan 11'e geçmeyi düşünüyorum, gereksiz arka plan uygulamaları vs. nasıl kapatabilirim? Technopat'ın bir videosu vardı galiba ama bulamadım.
Başlat>Ayarlar>Gizlilik ve Güvenlik>Teklifler ve öneriler tüm seçenekleri kapatın büyük ölçüde sorun çözülür gibi bir de aynı şekilde Başlat>Ayarlar>Kişiselleştirme>Cihaz kullanımı>Oyun bunu çözerseniz sistemi falan da optimize ederdi sanırım.

Aynı yol, arayüz farklı yalnızca. Control+Shift+Esc tuşlarına aynı anda basın, yandaki menüden Başlangıç uygulamaları'na tıklayın. Son olarak ihtiyacınız olan uygulamalar dışındaki uygulamaları kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…