Windows 11'deki lisans Windows 10'a geçirilebilir mi?

Daniellvl

Decapat
Yer
Türkiye
Merhaba, 2020 de bir laptop aldım içinde Windows'la gelmişti galiba sonra sonradan Windows 11 yaptım laptopu. Ardından 2022 de masaüstü bilgisayar aldım fakat FreeDOS geldi. Ben laptoptaki lisansı masaüstüne geçirebilir miyim? Çünkü Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi dedi.

Dosya Ekleri

• 1727278009465.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 30
Microsoft hesabını masaüstü bilgisayarında açarsan gelir.

Lisans etkinleşmiş, lisans sınırsız süreli geçerli, microsoft hesabınıza key tanımlandıgı icin boyle olmus.

Eğer retail key kullanıyorsanız laptoptaki keyi etkisiz hale getirmeniz, sonrasında masaüstünde kurulum yaparken hesabınızla giriş yapıp bağlı cihazınız buymuş gibi göstermeniz gerekir.

Eğer Retail key kullanıyorsanız laptoptaki keyi etkisiz hale getirmeniz, sonrasında masaüstünde kurulum yaparken hesabınızla giriş yapıp bağlı cihazınız buymuş gibi göstermeniz gerekir.

Windows laptopla beraber gelmişti. Laptoptaki key i nasıl etkisiz hale getireceğim?
Masaüstünde illaki kurulum yaparken mi olmalı? Ve şu an masaüstünde böyle gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…