Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI DDR4 AM4
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W
Ekran Kartı: Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit GDDR6(LHR)
Ram: Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16
Monitör: MSI 27" OPTIX 165HZ, 1MS Curved Gaming Monitor
Klavye: Cooler Master CK550 V2 Red Switch
Mouse: Logitech G502 Hero
Kulaklık: Logitech G733
- Meslek
- Esport Manager
Selamlar. Dün gece itibarıyla Windows 11 geliştirici sürümüne geçmiş bulunuyorum. Elimde boşta duran bir hard disk vardı. Onun üzerine kurulum yapıp kullanmaya başladım. İkinci nesil bir işlemci eşliğinde Windows 11 kullanıyorum ve henüz bir sorun yaşamadım.
Geliştirici sürümü olmasıyla birlikte kullanım ile ilgili birkaç sorun yok değil. Örnek vermem gerekirse ben çift monitör kullanan birisiyim. Görev çubuğu ikinci ekranda şu anda düzgün çalışmıyor. İlerleyen zamanlarda mutlaka düzelecektir.
Resimde gördüğünüz gibi Spotify simgesi yaptığım ayarlara göre aktif olduğu monitörde görünmesi gerekirken ikinci ekranımda görev çubuğu fonksiyonu tam olarak çalışmıyor. Çözüm araştırmalarım devam ediyor. Eğer çözüm hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Yenile butonu:
Windows kullanıcısının bağımlılığı o masaüstüne döndüğünde 2-3 kez yenileye basmak... Artık garip bir yere gelmiş.
Önce yukarıdaki tuşa basıp ardından yenileye basabiliyoruz.
Kapsamlı bir kurcalama ve deneyimleme sürecine giriyorum. Alt nesil işlemci kullanan ve kurmaktan çekinen arkadaşlar ya da kurmayacak olan arkadaşların merak ettiği konular varsa yazarsa hızlı bir şekilde size geri dönüşlerimi yapabilirim.
Kullandığım sistem basitçe:
Forum konularında çok iyi değilim. Kısa süredir aktif şekilde forum kullanıyorum. İzlediğim yol, yazım yanlışları için şimdiden AF diliyorum.
Geliştirici sürümü olmasıyla birlikte kullanım ile ilgili birkaç sorun yok değil. Örnek vermem gerekirse ben çift monitör kullanan birisiyim. Görev çubuğu ikinci ekranda şu anda düzgün çalışmıyor. İlerleyen zamanlarda mutlaka düzelecektir.
Resimde gördüğünüz gibi Spotify simgesi yaptığım ayarlara göre aktif olduğu monitörde görünmesi gerekirken ikinci ekranımda görev çubuğu fonksiyonu tam olarak çalışmıyor. Çözüm araştırmalarım devam ediyor. Eğer çözüm hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Yenile butonu:
Windows kullanıcısının bağımlılığı o masaüstüne döndüğünde 2-3 kez yenileye basmak... Artık garip bir yere gelmiş.
Önce yukarıdaki tuşa basıp ardından yenileye basabiliyoruz.
Kapsamlı bir kurcalama ve deneyimleme sürecine giriyorum. Alt nesil işlemci kullanan ve kurmaktan çekinen arkadaşlar ya da kurmayacak olan arkadaşların merak ettiği konular varsa yazarsa hızlı bir şekilde size geri dönüşlerimi yapabilirim.
Kullandığım sistem basitçe:
- AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics 3.50 GHz
- 16,0 GB 3000MHz RAM
- AMD Radeon Vega 8 Graphics 2 GB
- 500GB Seagate Barracuda HDD
Forum konularında çok iyi değilim. Kısa süredir aktif şekilde forum kullanıyorum. İzlediğim yol, yazım yanlışları için şimdiden AF diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: