K keremeser2006 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Bilgisayarımda Windows 11 var ama oyunlarda çıkardığı problemlerden dolayı 10 kurmak istiyorum ama elimde Windows 10 dosyaları olan bir USB yok boş USB'ler var nasıl geçebilirim ve dosyalarım silinir mi?(lisansım yok)
Bilgisayarımda Windows 11 var ama oyunlarda çıkardığı problemlerden dolayı 10 kurmak istiyorum ama elimde Windows 10 dosyaları olan bir USB yok boş USB'ler var nasıl geçebilirim ve dosyalarım silinir mi?(lisansım yok)
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.821 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Sıfırdan kurulum yapmanız gerekizyor. Bütün dosyaları yedekleyip tamiz kurulum yapın.
K keremeser2006 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 tereyagburak dedi: Sıfırdan kurulum yapmanız gerekizyor. Bütün dosyaları yedekleyip tamiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparım işte daha önce hiç kurulum yapmadım dosyaları nereden bulurum nasıl kurarım onu soruyorum.
tereyagburak dedi: Sıfırdan kurulum yapmanız gerekizyor. Bütün dosyaları yedekleyip tamiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparım işte daha önce hiç kurulum yapmadım dosyaları nereden bulurum nasıl kurarım onu soruyorum.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.821 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 keremeser2006 dedi: Nasıl yaparım işte daha önce hiç kurulum yapmadım dosyaları nereden bulurum nasıl kurarım onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette videoları var. Bilgisayarın markası ne veya masaüstü mü ?
keremeser2006 dedi: Nasıl yaparım işte daha önce hiç kurulum yapmadım dosyaları nereden bulurum nasıl kurarım onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette videoları var. Bilgisayarın markası ne veya masaüstü mü ?
K keremeser2006 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 tereyagburak dedi: İnternette videoları var. Bilgisayarın markası ne veya masaüstü mü ? Genişletmek için tıkla... Masaüstü
tereyagburak dedi: İnternette videoları var. Bilgisayarın markası ne veya masaüstü mü ? Genişletmek için tıkla... Masaüstü
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.821 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz. Ya da Technopat'ın kendi videosu var oradan yardım alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz. Ya da Technopat'ın kendi videosu var oradan yardım alabilirsiniz.