Windows 11'den 10'a format atılan laptoptaki Windows 11 anahtarı nasıl geri alınır?

Hocam bence sıfırlamak yerine temiz kurulum yapın.
Hocam 2 disk vardı. Diğerini sildim. Tek disk kaldı ama 240 GB olarak gözüküyor. Yanlış bir şey mi yaptım.

Hocam geri getirdim ama tek disk toplayamıyorum. Toplanmış şekilde gözüküyor ama 2 disk içinde gözüküyor

Hocam bence sıfırlamak yerine temiz kurulum yapın.
Hocam temiz kurulumu zaten bilgisayarcı yaptı. Üstüne 400 TL aldı

Hocam Windows 10 mu var şuanda?

Sistem kaç GB normalde?
476 GB bu arada o olayı çözdüm. 2 diski birleştirdim tek format kaldı. Yarın format atacağım. Rufus 3.15 kullanıyordum. Yine kullanirsam sorun olur mu ?

476 GB bu arada o olayı çözdüm. 2 diski birleştirdim tek format kaldı. Yarın format atacağım. Rufus 3.15 kullanıyordum. Yine kullanirsam sorun olur mu?

Hocam Windows 11'le etkinleşirilmiş sistem Windows 10'da da etkinleşir Windows 11'in hangi edisyonunu kullanıyordunuz o edisyonun 10'lu hali kurulduysa yine etkinleşmesi gerekiyor.

Lisans Microsoft hesabınıza bağlıysa otomatik olarak hesabınızı girdiğinizde etkinleşmesi gerekiyor.

OEM Lisanssa Anakarta gömülü oluyor ve yine otomatik olarak etkinleşmiş olarak açılması gerekiyor.

Diskleride birleştirmenizi önermem bence format kısmında diskleri bölün Windows'un kuracağınız diske daha az yer verin Programları kuracağınız diske daha fazla yer ayırın hem format atmanız durumunda oyunları hemen doğrularsınız tekrar indirmeye gerek duymazsınız.

476 GB bu arada o olayı çözdüm. 2 diski birleştirdim tek format kaldı. Yarın format atacağım. Rufus 3.15 kullanıyordum. Yine kullanirsam sorun olur mu ?
Sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…