FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamın yaptıklarını yaparsam Windows 11'den 10'a geçebilir miyim? Sistemdeki her şey silinse de problem olmaz benim için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamın yaptıklarını yaparsam Windows 11'den 10'a geçebilir miyim? Sistemdeki her şey silinse de problem olmaz benim için.
cgr2213 Attopat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 97 29 Ocak 2024 #2 FeritS0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamın yaptıklarını yaparsam Windows 11'den 10'a geçebilir miyim? Sistemdeki her şey silinse de problem olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... Tehlikeli olabilir hocam tam emn degilim ama siz bellekle yapin.
FeritS0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamın yaptıklarını yaparsam Windows 11'den 10'a geçebilir miyim? Sistemdeki her şey silinse de problem olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... Tehlikeli olabilir hocam tam emn degilim ama siz bellekle yapin.
Mali Scenzy Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 FeritS0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamın yaptıklarını yaparsam Windows 11'den 10'a geçebilir miyim? Sistemdeki her şey silinse de problem olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... windows update bölümüne geldiyse güncelle gitsin bişey olmaz manuel de yapabilirsin resmi siteden indir
FeritS0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamın yaptıklarını yaparsam Windows 11'den 10'a geçebilir miyim? Sistemdeki her şey silinse de problem olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... windows update bölümüne geldiyse güncelle gitsin bişey olmaz manuel de yapabilirsin resmi siteden indir
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #4 cgr2213 dedi: Tehlikeli olabilir hocam tam emn degilim ama siz bellekle yapin. Genişletmek için tıkla... Yaptım herhangi bir tehlikeli durum gozukmuyor güncellemer alıyorum Windows 10 pro lisansım duruyor. Mali Scenzy dedi: windows update bölümüne geldiyse güncelle gitsin bişey olmaz manuel de yapabilirsin resmi siteden indir Genişletmek için tıkla...
cgr2213 dedi: Tehlikeli olabilir hocam tam emn degilim ama siz bellekle yapin. Genişletmek için tıkla... Yaptım herhangi bir tehlikeli durum gozukmuyor güncellemer alıyorum Windows 10 pro lisansım duruyor. Mali Scenzy dedi: windows update bölümüne geldiyse güncelle gitsin bişey olmaz manuel de yapabilirsin resmi siteden indir Genişletmek için tıkla...
Mali Scenzy Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 FeritS0 dedi: Yaptım herhangi bir tehlikeli durum gozukmuyor güncellemer alıyorum Windows 10 pro lisansım duruyor. Genişletmek için tıkla... Win 10 lisansiyla yukseltilebuliyor zaten win 10 uda 7 lisansiyla aktif edebiliyorduk Mali Scenzy dedi: windows update bölümüne geldiyse güncelle gitsin bişey olmaz manuel de yapabilirsin resmi siteden indir Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz Son düzenleme: 30 Ocak 2024
FeritS0 dedi: Yaptım herhangi bir tehlikeli durum gozukmuyor güncellemer alıyorum Windows 10 pro lisansım duruyor. Genişletmek için tıkla... Win 10 lisansiyla yukseltilebuliyor zaten win 10 uda 7 lisansiyla aktif edebiliyorduk Mali Scenzy dedi: windows update bölümüne geldiyse güncelle gitsin bişey olmaz manuel de yapabilirsin resmi siteden indir Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #6 Mali Scenzy dedi: Windows 10 lisansiyla yukseltilebuliyor zaten Windows 10 uda 7 lisansiyla aktif edebiliyorduk Sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hala problem yok gibi duruyor. Sorun yaşamadım.
Mali Scenzy dedi: Windows 10 lisansiyla yukseltilebuliyor zaten Windows 10 uda 7 lisansiyla aktif edebiliyorduk Sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hala problem yok gibi duruyor. Sorun yaşamadım.