S ssgg0 Centipat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 512 İşlemci i5 10th gen Windows 11 kullanıyorum 10'a geri geçmek istiyorum ama geçerken bu bilgisayar Windows 10'u çalıştıramaz sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik hatası alıyorum, nasıl çözebilirim? USB'li USB'siz iki şeklilde de denedim.
Windows 11 kullanıyorum 10'a geri geçmek istiyorum ama geçerken bu bilgisayar Windows 10'u çalıştıramaz sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik hatası alıyorum, nasıl çözebilirim? USB'li USB'siz iki şeklilde de denedim.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 15 Nisan 2023 #2 Yükselt demediğinize, sürücü kısmında silip sıfırdan bölüm oluşturduğunuza eminsiniz değil mi? Son düzenleme: 15 Nisan 2023
S ssgg0 Centipat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 olvidobc dedi: Yükselt demediğinize, sürücü kısmında silip sıfırdan bölüm oluşturduğunuza eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... dediğini tam anlayamdaım.Ben direkt flash belleğe wındows 10ISO dosyasını indirdim onla yapıyorum.
olvidobc dedi: Yükselt demediğinize, sürücü kısmında silip sıfırdan bölüm oluşturduğunuza eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... dediğini tam anlayamdaım.Ben direkt flash belleğe wındows 10ISO dosyasını indirdim onla yapıyorum.