batuhanvardar Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Dosyaları Sakla seçeneği kapalı halde basılmıyor, sadece her şey siliniri seçersem oluyor. Ben de silinsin istemiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Dosyaları Sakla seçeneği kapalı halde basılmıyor, sadece her şey siliniri seçersem oluyor. Ben de silinsin istemiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.100 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 batuhanvardar dedi: Dosyaları Sakla seçeneği kapalı halde basılmıyor, sadece her şey siliniri seçersem oluyor. Ben de silinsin istemiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Önemli dosyaların varsa Yedek alabilirsin. Sürüm düşürürken veri kaybı olmadan geçiş yapamıyorsun.
batuhanvardar dedi: Dosyaları Sakla seçeneği kapalı halde basılmıyor, sadece her şey siliniri seçersem oluyor. Ben de silinsin istemiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Önemli dosyaların varsa Yedek alabilirsin. Sürüm düşürürken veri kaybı olmadan geçiş yapamıyorsun.