Çözüldü Windows 11'den 10'a geçerken PC hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren.Duran

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 Pro kullanıyordum herkes şikayetciydi fakat dedimki zaten 10 gün deneme sürem var? Beğenmezsem hemen geri geçerim. 1 gün geçmeden sıkıldım ve Windows 10 Pro'ya dönecekken bir anda eklerde belirttiğim ekrana geliyor ve hata geliyor. Format atamam bunun bir çözümü olmalı yardım edin. Bilgisayarı yeniden başlatınca ya da birkaç kere bu döngü tekrarlansada hep böyle.

'

Çözüm
Arkadaşlar hallettim mecburen format attım ve microsoft.old danda eski fotoğraflarım vs. alıp sildim çok teşekkürler. Aslında bunun gibi saçma sapan hatlar sayesinde yeni şeyler öğrenmeye başladım. Ama yine de bu Windows 11'i iyi yapmaz
eğer veri kaybı için format atamam diyorsanız ve şu anda bilgisayarınızı hiç açamıyorsanız bir internet kafeden ya da başka bir cihazdan flash belleğinize "easeus partition master winpe" kurarak sonrasında ise biostan açarak boş bir diskinizde 50gblik bir alan ayırıp oraya format atıp dosyalarınızı kurtarabilirsiniz

Kesin bir sonuç verir mi? Çünkü artık bir format bile 200 lira oldu bizim burada. Bir USB vs. satın alarak halletmeye çalışacağım ancak daha önce hiç yapmadığım bir iş. Ayrıca artık kendi formatımıda kendim atmayı öğrenmeyede çalışacağım. Para üretmiyoruz sonuçta

tabii başka bir diske ya da böldüğünüz diskin bölünen bölümüne format atarak veri kaybından kurtulabilirsiniz formattan hemen sonra ise gerekli verileri yedekler daha sonra tekrar easeusa geçip diski birleştirir ve sıfırlarsınız sonrasında ise tekrar windowsu kurarak çözebilirsiniz

Disk bölme ile uğraşmanıza gerek yok. Format atarken biçimlendirme yapmadığınız sürece tüm dosyalarınız Windows.old klasöründe depolanıyor. İhtiyacınız olanları alın, sonra klasörü silin. Bu kadar basit.

Arkadaşlar hallettim mecburen format attım ve microsoft.old danda eski fotoğraflarım vs. alıp sildim çok teşekkürler. Aslında bunun gibi saçma sapan hatlar sayesinde yeni şeyler öğrenmeye başladım. Ama yine de bu Windows 11'i iyi yapmaz

Çözüm
USB ile diski silmeden biçimlendirme yaparsan kalıyor herşeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…