Arkadaşlar, Windows 11’den Windows 10’a geçtim. Windows 11’de kabloyla mükemmel şekilde 1000 Mbps alıyordum, hiçbir şeyi ellemedim, PC aynı, kablo yerinde ama Windows 10’da etherneti görmüyor ve bağlanmıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, Windows 11'den Windows 10'a geçtim. Windows 11'de kabloyla mükemmel şekilde 1000 Mbps alıyordum, hiçbir şeyi ellemedim, PC aynı, kablo yerinde ama Windows 10'da Ethernet'i görmüyor ve bağlanmıyor. Ne yapmalıyım?
Yükseltme ile geçtiyseniz sürücülerde çakışma olabilir. Update kısmından yeni sürücü indirmeyi deneyin veya sürücüyü sitesinden indirin. O da olmazsa tertemiz Windows 10 kurun.
Yükseltme ile geçtiyseniz sürücülerde çakışma olabilir. Update kısmından yeni sürücü indirmeyi deneyin veya sürücüyü sitesinden indirin. O da olmazsa tertemiz Windows 10 kurun.
Vallahi reis yaptım flashı taktım kurdum ama 10 bayağı kötü ve zor geldi geri 11 geçeceğim beğenmedim 10'u silmeye gerek var mı direk flashı takıp kurayim mi?
Vallahi reis yaptım flashı taktım kurdum ama 10 bayağı kötü ve zor geldi geri 11 geçeceğim beğenmedim 10'u silmeye gerek var mı direk flashı takıp kurayim mi?
Ne ugrastırdı be surucumu indireceğiz bir de ben 11 de taktıgım gibi tak diye 1000MBPS geliyordu cok kötüymüş Windows 10.
Vallahi subat bası topladım reisim konudan bagımsız 5K ya 1660 Ti alınır mı? 12100F islemci icin 3. PC olacak boşta durmasın diye işlemci ROG STRIX model
Vallahi subat bası topladım reisim konudan bagımsız 5K ya 1660 Ti alınır mı? 12100F islemci icin 3. PC olacak boşta durmasın diye işlemci ROG STRIX model.