Windows 11’den 10’a geçilince sistem internete bağlanmamaya başladı

omerr91

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 11’den Windows 10’a geçtim. Windows 11’de kabloyla mükemmel şekilde 1000 Mbps alıyordum, hiçbir şeyi ellemedim, PC aynı, kablo yerinde ama Windows 10’da etherneti görmüyor ve bağlanmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yükseltme ile geçtiyseniz sürücülerde çakışma olabilir. Update kısmından yeni sürücü indirmeyi deneyin veya sürücüyü sitesinden indirin. O da olmazsa tertemiz Windows 10 kurun.

Yükseltme ile geçtiyseniz sürücülerde çakışma olabilir. Update kısmından yeni sürücü indirmeyi deneyin veya sürücüyü sitesinden indirin. O da olmazsa tertemiz Windows 10 kurun.

Vallahi reis yaptım flashı taktım kurdum ama 10 bayağı kötü ve zor geldi geri 11 geçeceğim beğenmedim 10'u silmeye gerek var mı direk flashı takıp kurayim mi?

Ethernet sürücüsünü kontrol edin.
Ne ugrastırdı be surucumu ındırcez bide ben 11 de taktıgım gibi tak diye 1000mbps geliyordu cok kötüymüş win 10

Sisteminiz güncel ise Windows 11 kullanmanız daha iyi olur. Zaten Windows 10'un yakında desteği kesilecek.

Sisteminiz güncel ise Windows 11 kullanmanız daha iyi olur. Zaten Windows 10'un yakında desteği kesilecek.

Vallahi subat bası topladım reisim konudan bagımsız 5K ya 1660 Ti alınır mı? 12100F islemci icin 3. PC olacak boşta durmasın diye işlemci ROG STRIX model

Vallahi subat bası topladım reisim konudan bagımsız 5K ya 1660 Ti alınır mı? 12100F islemci icin 3. PC olacak boşta durmasın diye işlemci ROG STRIX model.

Bunun için yeni konu açman daha iyi olur ama alınmaz. O bütçede 2. el RX 6600 bulabilirsin.

Anladım Param Güvende olmayanlara bakmıyorum da ugrastırıyor sonra onlar sanırım 6K 6.5kdan başlıyor.

Test edip elden alabilirsin. Bunun için yeni konu açman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…