Windows 11'den 10'a geçilmeli mi?

KutluYuce

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Modern sayılabilecek bir laptopa sahibim. Windows 11 kullanıyorum fakat çok hantal çalışıyor. Bilgisayarda virüs falan yok, oyunlarım orijinal. Windows 10 kurmak istiyorum fakat bu sene desteği kesilecekmiş. Sizce geçmeli miyim? (USB Bellek olmadan kurmak istiyorum.)

W11 Home Kullanın - Daha sorunsuz ve stabil.
Sıfır kurulum yapmak önemli ama sorunsuz temiz sistem için kurulum sonrası nelerin, nasıl yapıldığı da çok önemli.
W11 PRO kullanıyorsanız sistem diski için bitlocker'i kapatın.

W11 den W10 a USB bellek olmadan kurmak? Neden? Fantazi mi yoksa yeni sorunlar mı yaşamak istiyorsunuz? (Tabi ki geçmenizi önermiyorum, illaki geçmek istiyorsanız veya geçmeye karar verirseniz.)

Sıfır kurulum yapmak önemli ama sorunsuz temiz sistem için kurulum sonrası nelerin, nasıl yapıldığı da çok önemli.

W11 den W10 a USB bellek olmadan kurmak? Neden? Fantazi mi yoksa yeni sorunlar mı yaşamak istiyorsunuz? (Tabi ki geçmenizi önermiyorum, illaki geçmek istiyorsanız veya geçmeye karar verirseniz.)
W11 Home Single Language kullanıyorum.

USB belleğim bozuk :(

USB bellek olmadan Windows kurulabiliyor ama ya birinden ödünç USB bellek ya da yeni bir tane almanız en akıllıca karar olur.
Kaldı ki kesinlikle W10 a geçmenizi önermem. Home single language iyidir. Yaşadığınız sorunların kuvvetle muhtemel başka bir nedeni olabilir.

Her halükarda kurulum yapmaya kesin karar verdiğiniz zaman USB siz kurulum için konu açarsanız ben veya başka arkadaşlar yardımcı olacaktır. İyi geceler..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı