k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımı USB bellek ile Windows 11'den 10'a geçirmek istiyorum. Boot menüsüne geliyorum vendercoproductcode diye bir şey çıkıyor USB belleğim yerine.
Bilgisayarımı USB bellek ile Windows 11'den 10'a geçirmek istiyorum. Boot menüsüne geliyorum vendercoproductcode diye bir şey çıkıyor USB belleğim yerine.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #2 Görsel paylaşabilir misin? O çıkan şeyden başlamıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Nizel G dedi: Görsel paylaşabilir misin? O çıkan şeyden başlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle söyleyeyim 2 tane seçenek var USB belleğim çıkmıyor. Bir tanesi vendercoproductcode diğerini de boot menüsüne girip söyliceğim. Nizel G dedi: Görsel paylaşabilir misin? O çıkan şeyden başlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir tanesi Windows Boot Manager en üstdeki altdakide EFI USB device (vendercoproductcode) Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Görsel paylaşabilir misin? O çıkan şeyden başlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle söyleyeyim 2 tane seçenek var USB belleğim çıkmıyor. Bir tanesi vendercoproductcode diğerini de boot menüsüne girip söyliceğim. Nizel G dedi: Görsel paylaşabilir misin? O çıkan şeyden başlamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir tanesi Windows Boot Manager en üstdeki altdakide EFI USB device (vendercoproductcode)
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #4 k4xzx dedi: Hocam şöyle söyleyeyim 2 tane seçenek var USB belleğim çıkmıyor. Bir tanesi vendercoproductcode diğerini de boot menüsüne girip söyliceğim. Hocam bir tanesi Windows Boot Manager en üstdeki altdakide EFI USB device (vendercoproductcode) Genişletmek için tıkla... Garip gözüken cihazdan başlatmayı deneyin. EFI USB device Artı 0 Eksi
k4xzx dedi: Hocam şöyle söyleyeyim 2 tane seçenek var USB belleğim çıkmıyor. Bir tanesi vendercoproductcode diğerini de boot menüsüne girip söyliceğim. Hocam bir tanesi Windows Boot Manager en üstdeki altdakide EFI USB device (vendercoproductcode) Genişletmek için tıkla... Garip gözüken cihazdan başlatmayı deneyin. EFI USB device
KS KS k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #5 Nizel G dedi: Garip gözüken cihazdan başlatmayı deneyin. EFI USB device Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim hocam. Nizel G dedi: Garip gözüken cihazdan başlatmayı deneyin. EFI USB device Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım oldu iyi hoş fakat Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında sürücülerim gözükmedi. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Garip gözüken cihazdan başlatmayı deneyin. EFI USB device Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim hocam. Nizel G dedi: Garip gözüken cihazdan başlatmayı deneyin. EFI USB device Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım oldu iyi hoş fakat Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında sürücülerim gözükmedi.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ağustos 2023 #6 k4xzx dedi: Hocam yaptım oldu iyi hoş fakat Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında sürücülerim gözükmedi. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
k4xzx dedi: Hocam yaptım oldu iyi hoş fakat Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında sürücülerim gözükmedi. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD mi kullanıyorsunuz?
KS KS k4xzx Centipat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 Nizel G dedi: M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gailba sanırım laptop kullanıyorum bilgisayar özelliklerim 3050 Ti i511400H 16 GB RAM 500GB SSD. Nizel G dedi: M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam orada mısınız? Nizel G dedi: M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yani bahsettiğim burası burada hiçbir diskim çıkmadı. Dosya Ekleri 1691159307171.png 887,7 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gailba sanırım laptop kullanıyorum bilgisayar özelliklerim 3050 Ti i511400H 16 GB RAM 500GB SSD. Nizel G dedi: M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam orada mısınız? Nizel G dedi: M.2 SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yani bahsettiğim burası burada hiçbir diskim çıkmadı.