Windows 11'den 10'a geçme

callmelua

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 11 kullanıyorum. Şimdi Windows 10 Pro falan yükleyeceğim. Dosyalarımın hepsini topladım, 1 klasöre attım. Bilgisayarımda bir adet SSD var, o da C diye geçiyor. O topladıgım klasörü C'ye attım. Formatlarsam, daha dogrusu Windows 10'u kurarken C'deki dosyalarım silinir mi, yani SSD'mdeki dosyalar? Rica etsem yardim eder misiniz? Teşekkürler, iyi formlar, sizleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ki sisteminiz C diskine kurulu ve format atacaksanız C diskini silmek zorundasınız. İki diske sahipseniz Sistemin kurulu olmadığı diske önemli dosyalarınızı atarsınız, format ekranında sadece C diskini silip içine sistemi kurarsınız olur biter. Tek diskiniz varsa diski ayırmanız gerekecek.

Format atmadan SSD diskini böl C ve D olmak üzere. D diskini yedek olarak kullan ve klasörünü oraya at, format atarken de C diskini sil. Windows10 kurunca da tekrar diskleri birleştirirsin böylelikle klasörüne zarar gelmez.

Format atarken C diskini silmen gerekiyor. Aygıt yöneticisinden D diskini oluşturup önemli dosyalarının yedeğini almanı tavsiye ederim. D diskini formattan sonra silebilirsin. Veya CD, DVD, USB bellek ya da taşınabilir HDD gibi aygıtlara da yedekleme yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…