Windows 11'den 10'a nasıl dönerim?

mistik1

Hectopat
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
İkiside var fakat modellerini bilmiyorum.
Ekran kartı
İntel HD Graphics.
Anakart
...
İşlemci
İntel İ5 İşlemci.
Bilgisayarı 1-2 ay önce aldım ve aldığım gibi Windows 11'i kurdum. Fakat şu an görüyorum ki bilgisayarıma RAM yetmiyor. 8 GB RAM var. Windows 11, 4 GB RAM'ımı kullanıyor, ben de bunun için Windows 10'a geçmek istiyorum.

RAM'ı hiç kullanmadığım halde bana 2-3 GB RAM kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 10 ile 11'in RAM kullanımı aynı neredeyse. 10'da da aynı.
Bu arada raminizin tamamını kullanmıyorsunuz farkında mısınız?

Sistem geri yükleme ile dönülüyor olması lazım ayarlar-sistem-kurtarma-Windows'un önceki sürümü seçeneğinden geri dönebilirsiniz.

Eğlenceli konu oluyor bu nasıl bir teknik bilgi seviyesi Nereden başlayacağımı bilemediğimden müdahale edemedim.

Sistem geri yükleme ile dönülüyor olması lazım ayarlar-sistem-kurtarma-Windows'un önceki sürümü seçeneğinden geri dönebilirsiniz.

Ama önceden bir Windows kurulu olması gerekli eğer değil ise format.

Az ram kullanan o güzel işletim sistemleri windows 7 ile gittiler.

Hocam İntel HD Graphics demiş, ondan kaynaklı değil mi? Düzenleme: Konu bayağı önce açılmış farketmemişim .
evet.
Hocam İntel HD Graphics demiş, ondan kaynaklı değil mi? Düzenleme: Konu bayağı önce açılmış farketmemişim .
nasıl yani, benim ekran kartım yüzündenmi bukadar RAM gidiyor? ve ben ekran kartımın RAM kullanımını nasıl engelleyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…