Windows 11'den 10'a nasıl dönerim?

evet.

nasıl yani, benim ekran kartım yüzündenmi bukadar RAM gidiyor? ve ben ekran kartımın RAM kullanımını nasıl engelleyebilirim?
Eğer yanlış bilmiyor isem, harici bir ekran kartınız yok ve bunu ramden alıyor. Bunun boyutunu bios üzerinden belirleniyor diye hatırlıyorum. Konu açar iseniz daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. İyi günler.

Arkadaşlar bilgilendirme eğer bilgisayarınızı hızlandırmak istiyorsanız bu adamın dediği(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) yöntemleri uygulamayın bilgisayarınız mavi ekran verip açılmayabilir ben 2 saat önce falan yaşadım bilgisayarıma format attım anca düzeldi herşeyim bu adamın dedikleri yüzünden gitti bu bir uyarıdır.

32 bit joined the game.

32 Bite gerek yok benim 64 bit Windows 10 pro ve boşta bellek kullanımım 1,7-1,8 GB. Ram kullanımını düşürmek istiyorsan Antimalware servisini, Windows update ve SysMain'i ayrıca arka planda çalışan antivirüs gibi uygulamaları kalıcı olarak durdurursan ram kullanımını çok ciddi ölçüde azaltmış olursun.

Antivirüs kullanmıyorum bana Windows Defender yetiyor Windows 11'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…