mahmutsami10 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #11 rukibamba dedi: Bende Windows 11 kullanıyorum evde gayet de başaralı klavyede Türkçe sadece dil %75 Türkçe oluyor bazı yerler İngilizce. Genişletmek için tıkla... Aynen bende çok beğeniyorum ama Türkçe dil olması lazım.
rukibamba dedi: Bende Windows 11 kullanıyorum evde gayet de başaralı klavyede Türkçe sadece dil %75 Türkçe oluyor bazı yerler İngilizce. Genişletmek için tıkla... Aynen bende çok beğeniyorum ama Türkçe dil olması lazım.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 21 Haziran 2021 #12 mahmutsami10 dedi: Aynen bende çok beğeniyorum ama Türkçe dil olması lazım. Genişletmek için tıkla... Zamanla
mahmutsami10 dedi: Aynen bende çok beğeniyorum ama Türkçe dil olması lazım. Genişletmek için tıkla... Zamanla
Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #13 Dün gece denedim, bu sabah da Windows 10'a geri döndüm. Ayarlar > Recovery kısmından geri dönebilirsiniz. (Eğer temiz kurulum yapmadıysanız)
Dün gece denedim, bu sabah da Windows 10'a geri döndüm. Ayarlar > Recovery kısmından geri dönebilirsiniz. (Eğer temiz kurulum yapmadıysanız)
mahmutsami10 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #14 Kartos3 dedi: Dün gece denedim, bu sabah da Windows 10'a geri döndüm. Ayarlar > Recovery kısmından geri dönebilirsiniz. (Eğer temiz kurulum yapmadıysanız) Genişletmek için tıkla... Artık geri dönmek istemiyorum.
Kartos3 dedi: Dün gece denedim, bu sabah da Windows 10'a geri döndüm. Ayarlar > Recovery kısmından geri dönebilirsiniz. (Eğer temiz kurulum yapmadıysanız) Genişletmek için tıkla... Artık geri dönmek istemiyorum.