Windows 11'den 10'a nasıl geçilir?

kuzey12345

Decapat
Daha fazla  
Günaydın. Geçen günlerde bilgisayarımı Windows 11'e yükselttim fakat biraz pişman oldum çünkü her şey böyle bir artistçe yapılmış, çok fazla detay var ve bu da bilgisayarımın yavaşamasına yol açtı. Dosyalarıma zarar vermeden tekrar 10'a geçmenin yolur var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın. Geçen günlerde bilgisayarımı Windows 11'e yükselttim fakat biraz pişman oldum çünkü her şey böyle bir artistçe yapılmış, çok fazla detay var ve bu da bilgisayarımın yavaşamasına yol açtı. Dosyalarıma zarar vermeden tekrar 10'a geçmenin yolur var mıdır?

Yedek disk veya 2 tane diskin var mı?

İlk önce kurtarma yöntemini deneyin.

USB bellek ve Rufus ile kurup önemli dosyaları koruyabilirsin ama bir diske yedekleyip yalnızca windowsu yükleme seçeneğini tercih etmeni öneririm.

USB alıyorsun https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 buradaki Windows 10 indiriyorsun ve USB ne aktardıktan sonra bilgiyasarı kapat tekrar aç USB takılı halde olsun içinde Windows 10'nun ISO dosyası olacak sonra bilgiyasar tam açılırken BIOS'a giriyorsun her bilgiyasarda BIOS girme tuşu farklıfır neyse girdikten sonra orada depolama sıramasını bulcan orada USB'ni görcen onu en yukarı yani en ilerisine alacaksın sonra BIOS'tan çıkacan sonra Windows 10 kurulma sürecleri başlamış olacak benim yaptığım öyle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı