Windows 11'den 10'a nasıl geçilir?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve Windows 10'dan 11'e geçtim ama pişman oldum. Wi-Fi yeri yok Bluetooth yok ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Nasıl Windows 10'a geçerim?

Arkadaşlar, bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve Windows 10'dan 11'e geçtim ama pişman oldum. Wi-Fi yeri yok Bluetooth yok ekran parlaklığını ayarlayamıyorum. Nasıl Windows 10'a geçerim?

Windows 11'e geçeli kaç gün, hafta, ay oldu?

Driverları kurmadıysan normal. Telefonundan kabloyla internet ver ve Windows Update'in driverları kurmasına izin ver.

Aslinda Wi-Fi, Bluetooth, ekran parlaklığı gibi yerler Windows 10'a kıyasla çok daha kolay ve erişilebilir olmuş sanırım siz çözemediniz. Geçerken güncelleyerek mi geçtiniz Rufus'la mı?

Aslinda Wi-Fi, Bluetooth, ekran parlaklığı gibi yerler Windows 10'a kıyasla çok daha kolay ve erişilebilir olmuş sanırım siz çözemediniz. Geçerken güncelleyerek mi geçtiniz Rufus'la mı?

Bilmiyorum hocam ayarlar yerinde güncelle gibi şeyler yazıyordu Windows 11'e geç falan yazıyordu ben de güncelledim oradan.

Windows 11'e geçeli kaç gün, hafta, ay oldu?

3 ay olmuştur hocam. Günde 2 saat Valorant atar çıkarım ama modemi değiştirdiğim için interneti bağlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı