ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 25 Aralık 2021 #11 freakcnsl dedi: Sonucunu söyleyin. En fazla bir buçuk saat sürer. Genişletmek için tıkla... olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim windows 11 e ege kck dedi: olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim windows 11 e Genişletmek için tıkla... technopat sitesi olmasa cidden ağlayacaktım
freakcnsl dedi: Sonucunu söyleyin. En fazla bir buçuk saat sürer. Genişletmek için tıkla... olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim windows 11 e ege kck dedi: olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim windows 11 e Genişletmek için tıkla... technopat sitesi olmasa cidden ağlayacaktım
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 25 Aralık 2021 #12 ege kck dedi: Olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim Windows 11'e. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Haklıymış. Ben de ilk çıktığı gün hemen indirmiştim. Sonra geri geçtim Windows 10'a. ege kck dedi: Olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim Windows 11'e. Technopat sitesi olmasa cidden ağlayacaktım. Genişletmek için tıkla...
ege kck dedi: Olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim Windows 11'e. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Haklıymış. Ben de ilk çıktığı gün hemen indirmiştim. Sonra geri geçtim Windows 10'a. ege kck dedi: Olduğu zaman söyleyeceğim hocam ağabeyim geçme demişti keşke geçmeseydim Windows 11'e. Technopat sitesi olmasa cidden ağlayacaktım. Genişletmek için tıkla...
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 25 Aralık 2021 #13 freakcnsl dedi: Tamamdır. Haklıymış. Ben de ilk çıktığı gün hemen indirmiştim. Sonra geri geçtim Windows 10'a. Genişletmek için tıkla... şuan iniyor hocam ne kadar sürer
freakcnsl dedi: Tamamdır. Haklıymış. Ben de ilk çıktığı gün hemen indirmiştim. Sonra geri geçtim Windows 10'a. Genişletmek için tıkla... şuan iniyor hocam ne kadar sürer
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 25 Aralık 2021 #14 ege kck dedi: Şu an iniyor hocam ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi en fazla bir buçuk saat. ege kck dedi: Şu an iniyor hocam ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... Videoda ki denilenleri yapıyorsunuz değil mi? Son düzenleme: 25 Aralık 2021
ege kck dedi: Şu an iniyor hocam ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi en fazla bir buçuk saat. ege kck dedi: Şu an iniyor hocam ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... Videoda ki denilenleri yapıyorsunuz değil mi?
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 25 Aralık 2021 #15 freakcnsl dedi: Dediğim gibi en fazla bir buçuk saat. Videoda ki denilenleri yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet yükledim ama saklanacaklardan hiçbirşey dışında birşey seçemiyorum ege kck dedi: Evet yükledim ama saklanacaklardan hiçbir şey dışında bir şey seçemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam yardım edebilir misiniz? freakcnsl dedi: Dediğim gibi en fazla bir buçuk saat. Videoda ki denilenleri yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Her şeyi yaptım hiçbir şey aktif sadece hocam yardım edin lütfen Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-12-25 125616.png 70,1 KB · Görüntüleme: 55
freakcnsl dedi: Dediğim gibi en fazla bir buçuk saat. Videoda ki denilenleri yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet yükledim ama saklanacaklardan hiçbirşey dışında birşey seçemiyorum ege kck dedi: Evet yükledim ama saklanacaklardan hiçbir şey dışında bir şey seçemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam yardım edebilir misiniz? freakcnsl dedi: Dediğim gibi en fazla bir buçuk saat. Videoda ki denilenleri yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Her şeyi yaptım hiçbir şey aktif sadece hocam yardım edin lütfen
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 25 Aralık 2021 #16 ege kck dedi: Evet yükledim ama saklanacaklardan hiçbir şey dışında bir şey seçemiyorum. Hocam yardım edebilir misiniz? Her şeyi yaptım hiçbir şey aktif sadece hocam yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk olmuyor mu?
ege kck dedi: Evet yükledim ama saklanacaklardan hiçbir şey dışında bir şey seçemiyorum. Hocam yardım edebilir misiniz? Her şeyi yaptım hiçbir şey aktif sadece hocam yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk olmuyor mu?
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 25 Aralık 2021 #17 freakcnsl dedi: Hocam ilk olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... ilk yazmıyor
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 25 Aralık 2021 #18 Windows 11'e baypass ile mi geçtin?
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 25 Aralık 2021 #19 freakcnsl dedi: Windows 11'e baypass ile mi geçtin? Genişletmek için tıkla... pc sağlık şeysi varya ordan ege kck dedi: pc sağlık şeysi varya ordan Genişletmek için tıkla... pc nin kendisinden ege kck dedi: pc sağlık şeysi varya ordan pc nin kendisinden Genişletmek için tıkla... ayarlardan yani
freakcnsl dedi: Windows 11'e baypass ile mi geçtin? Genişletmek için tıkla... pc sağlık şeysi varya ordan ege kck dedi: pc sağlık şeysi varya ordan Genişletmek için tıkla... pc nin kendisinden ege kck dedi: pc sağlık şeysi varya ordan pc nin kendisinden Genişletmek için tıkla... ayarlardan yani
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 25 Aralık 2021 #20 ege kck dedi: PC sağlık şeysi var ya oradan. PC'nin kendisinden. Genişletmek için tıkla... Bakın attığınız resminin altında neden saklayamadığınız söylüyor.
ege kck dedi: PC sağlık şeysi var ya oradan. PC'nin kendisinden. Genişletmek için tıkla... Bakın attığınız resminin altında neden saklayamadığınız söylüyor.