Noobgamer7678054 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Merhaba, arkadaşlarım USB'siz Windows 10'a geçersen sistem üst üste biner falan zarar görür diyorlar. Yardım edin.
Merhaba, arkadaşlarım USB'siz Windows 10'a geçersen sistem üst üste biner falan zarar görür diyorlar. Yardım edin.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Zarar görüp görmeyeceği sistemden sisteme değişiyor sadece tavsiye edilmiyor. Siz USB format ile geçerseniz daha yararlı olur.
Zarar görüp görmeyeceği sistemden sisteme değişiyor sadece tavsiye edilmiyor. Siz USB format ile geçerseniz daha yararlı olur.
Mamığ Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş 23 Şubat 2024 #3 Sistemin üst üste binmesi? İlk kez duydum valla hocam, aydınlatırsanız sevinirim. USB'siz format atar, işiniz bitince format dosyalarını silersiniz. denemedim ama bu rehber yardımcı olacaktır.
Sistemin üst üste binmesi? İlk kez duydum valla hocam, aydınlatırsanız sevinirim. USB'siz format atar, işiniz bitince format dosyalarını silersiniz. denemedim ama bu rehber yardımcı olacaktır.
Noobgamer7678054 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Ben Ozaman Usb Olmadan Yapayım Valorant İçin inşallah birşey olmaz arkadaşlarım çöker falan diyorlar kortum teşekkürler
Ben Ozaman Usb Olmadan Yapayım Valorant İçin inşallah birşey olmaz arkadaşlarım çöker falan diyorlar kortum teşekkürler
Mamığ Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş 23 Şubat 2024 #5 Çökse ne olur hocam ya. En kötü ihtimal arkadaşın bilgisayarından sıfırlama aygıtı ayarlarsınız. Siz yine de bir bellek hazırlayın, ne olur ne olmaz. 10 GB+ bir bellek işinizi fazlasıyla görecektir.
Çökse ne olur hocam ya. En kötü ihtimal arkadaşın bilgisayarından sıfırlama aygıtı ayarlarsınız. Siz yine de bir bellek hazırlayın, ne olur ne olmaz. 10 GB+ bir bellek işinizi fazlasıyla görecektir.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.330 Makaleler 3 Çözümler 84 23 Şubat 2024 #6 Noobgamer7678054 dedi: Merhaba, arkadaşlarım USB'siz Windows 10'a geçersen sistem üst üste biner falan zarar görür diyorlar. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kuruluyorsa bilgisayara, Windows 10 zaten size 11'e geçiş özelliği sunuyor onu kullanırsanız uğraşmadan geçersiniz.
Noobgamer7678054 dedi: Merhaba, arkadaşlarım USB'siz Windows 10'a geçersen sistem üst üste biner falan zarar görür diyorlar. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kuruluyorsa bilgisayara, Windows 10 zaten size 11'e geçiş özelliği sunuyor onu kullanırsanız uğraşmadan geçersiniz.