Windows 11'den 10'a USB'siz geçilirse bilgisayar zarar görür mü?

Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarım USB'siz Windows 10'a geçersen sistem üst üste biner falan zarar görür diyorlar. Yardım edin.

Zarar görüp görmeyeceği sistemden sisteme değişiyor sadece tavsiye edilmiyor. Siz USB format ile geçerseniz daha yararlı olur.

Sistemin üst üste binmesi? İlk kez duydum valla hocam, aydınlatırsanız sevinirim.

USB'siz format atar, işiniz bitince format dosyalarını silersiniz. denemedim ama bu rehber yardımcı olacaktır.

Ben Ozaman Usb Olmadan Yapayım Valorant İçin inşallah birşey olmaz arkadaşlarım çöker falan diyorlar kortum teşekkürler

Çökse ne olur hocam ya. En kötü ihtimal arkadaşın bilgisayarından sıfırlama aygıtı ayarlarsınız. Siz yine de bir bellek hazırlayın, ne olur ne olmaz. 10 GB+ bir bellek işinizi fazlasıyla görecektir.

Merhaba, arkadaşlarım USB'siz Windows 10'a geçersen sistem üst üste biner falan zarar görür diyorlar. Yardım edin.
Windows 11 kuruluyorsa bilgisayara, Windows 10 zaten size 11'e geçiş özelliği sunuyor onu kullanırsanız uğraşmadan geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…