Valorant'tan tutun masaüstüne kadar drop yiyorum. 1 saniyelik oluyor genelde bazen hiç olmuyor bazen az oluyor bazen de mouse kırdırma garantili oluyor. Güç kaynağını bile yağladım belki ondandır diye ama yağladıktan sonra hala biraz ses gelmeye devam ediyor. Power Boost güç kaynağı çok iyi bir marka da değil yani acaba powerımda sorun olabilir mi ya.
Sırasıyla bir Driver güncellemesi ardında bir bios update i kontrol etmesini tavsiye eder kenarı çekilirim. İç temizlik ve termal macun değişimi de önermeden susmam.
Sırasıyla bir Driver güncellemesi ardında bir BIOS Update'i kontrol etmesini tavsiye eder kenarı çekilirim. İç temizlik ve termal macun değişimi de önermeden susmam.
Macunu değiştirdim 1 ay falan oldu sıcaklık değerlerini de kontrol ettim normal seviyede. Zaten format atalı 2 ay falan oldu formattan sonra başlarda sıkıntısız oynadım 2 3 hafta sonra başladı yine benim mesai. Ama bir kere daha formatlayıp her şeyi baştan temiz bir şekilde kuracağım.
Hiç çözemediysen bir flash belleğe önemli dosyaları atıp bilgisayarına format at ve driverlarını güncelle. İşletim sistemi o kadar da önemli değil bence performans için. Windows 11'in performans kaybı sorunları düzeltildi diye biliyorum zaten.
macunu değiştirdim 1 ay falan oldu sıcaklık değerlerini de kontrol ettim normal seviyede. zaten format atalı 2 ay falan oldu formattan sonra başlarda sıkıntısız oynadım 2 3 hafta sonra başladı yine benim mesai.
Hiç çözemediysen bir flash belleğe önemli dosyaları atıp bilgisayarına format at ve driverlarını güncelle. İşletim sistemi o kadar da önemli değil bence performans için. Windows 11'in performans kaybı sorunları düzeltildi diye biliyorum zaten.
Windows 11'e geçtiğimde benim FPS'im arttı zaten ve genel olarak seviyorum Windows 11'i ama artık çare kalmayınca her şeyi yapası geliyor insanın. Neyse ben bugün bir kere daha formatlayacağım temiz bir kurulum yaparım sonrası Allah kerim.
Windows 11'e geçtiğimde benim FPS'im arttı zaten ve genel olarak seviyorum Windows 11'i ama artık çare kalmayınca her şeyi yapası geliyor insanın. Neyse ben bugün bir kere daha formatlayacağım temiz bir kurulum yaparım sonrası Allah kerim.
GeIL markasının 500GB SSD'sini kullanıyorum sağlık %86