S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #1 Merhaba. HP Victus 16 512 GB SSD 16 GB RAM laptop kullanıyorum. Linux'a geçmem sizce mantıklı mı ve hangi versiyonu kullanmalıyım?
Merhaba. HP Victus 16 512 GB SSD 16 GB RAM laptop kullanıyorum. Linux'a geçmem sizce mantıklı mı ve hangi versiyonu kullanmalıyım?
apos.resmiii Picopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Swordyyx dedi: Merhaba. HP Victus 16 512 GB SSD 16 GB RAM laptop kullanıyorum. Linux'a geçmem sizce mantıklı mı ve hangi versiyonu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm.
Swordyyx dedi: Merhaba. HP Victus 16 512 GB SSD 16 GB RAM laptop kullanıyorum. Linux'a geçmem sizce mantıklı mı ve hangi versiyonu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm.
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Swordyyx dedi: Merhaba. HP Victus 16 512 GB SSD 16 GB RAM laptop kullanıyorum. Linux'a geçmem sizce mantıklı mı ve hangi versiyonu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne amaçla geceçeksiniz? Yazılım için mi? apos.resmiii dedi: Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden 11 den 10’a düşsün?
Swordyyx dedi: Merhaba. HP Victus 16 512 GB SSD 16 GB RAM laptop kullanıyorum. Linux'a geçmem sizce mantıklı mı ve hangi versiyonu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne amaçla geceçeksiniz? Yazılım için mi? apos.resmiii dedi: Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden 11 den 10’a düşsün?
S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #4 SüleymanSebaizinde dedi: Ne amaçla geceçeksiniz? Yazılım için mi? Genişletmek için tıkla... Hocam daha sade geldi abim de kullanıyordu o yüzden.
SüleymanSebaizinde dedi: Ne amaçla geceçeksiniz? Yazılım için mi? Genişletmek için tıkla... Hocam daha sade geldi abim de kullanıyordu o yüzden.
goktug beybey Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 apos.resmiii dedi: Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10'a destek biteceği için 11'de kalması daha mantıklı.
apos.resmiii dedi: Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10'a destek biteceği için 11'de kalması daha mantıklı.
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #6 Gayet var. Ancak neden 11 den 10 düşsün onu merak ettim. Swordyyx dedi: Hocam daha sade geldi abim de kullanıyordu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Alışık değilsiniz büyük ihtimalle. Zor olabilir sizin için.
Gayet var. Ancak neden 11 den 10 düşsün onu merak ettim. Swordyyx dedi: Hocam daha sade geldi abim de kullanıyordu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Alışık değilsiniz büyük ihtimalle. Zor olabilir sizin için.
S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #7 apos.resmiii dedi: Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
apos.resmiii dedi: Kesinlikle değil Windows 10'a geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #8 Hiç bir şekilde FPS bahsetmedi arkadaş.
S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Şubat 2025 #9 SüleymanSebaizinde dedi: Gayet var. Ancak neden 11 den 10 düşsün onu merak ettim. Alışık değilsiniz büyük ihtimalle. Zor olabilir sizin için. Genişletmek için tıkla... Daha mı karışık arayüzü yani daha az dikkat dağıtıcı etken var gibi geldi bana.
SüleymanSebaizinde dedi: Gayet var. Ancak neden 11 den 10 düşsün onu merak ettim. Alışık değilsiniz büyük ihtimalle. Zor olabilir sizin için. Genişletmek için tıkla... Daha mı karışık arayüzü yani daha az dikkat dağıtıcı etken var gibi geldi bana.
apos.resmiii Picopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #10 SüleymanSebaizinde dedi: Hiçbir şekilde FPS bahsetmedi arkadaş. Genişletmek için tıkla... Biliyorum nedenini sordu bende kendime göre açıkladım zaten?
SüleymanSebaizinde dedi: Hiçbir şekilde FPS bahsetmedi arkadaş. Genişletmek için tıkla... Biliyorum nedenini sordu bende kendime göre açıkladım zaten?