Windows 11'den Linux'a geçilir mi?

Güncelleme desteği bitecek olan bir Windows'a neden geçsin? Ayrıca bilgisayarı gayet iyi.

Konu bilgisayarı gayet iyi veya değil ayrıca kendiniz söylüyorsunuz iyi diye iyi olan bir sisteme 5 6 FPS fark yaratıyor diye yarı akıcı bir işletim sistemine gerek yok.

İlginizi cekiyorsa ve cok fazla oyun oymaniyorsaniz gecebilirsiniz ilk defa kullanacaksaniz zorin yada mint deneyebilirsiniz.

Konu bilgisayarı gayet iyi veya değil ayrıca kendiniz söylüyorsunuz iyi diye iyi olan bir sisteme 5 6 FPS fark yaratıyor diye yarı akıcı bir işletim sistemine gerek yok.
Hocam neyi tartışıyorsunuz anlamadım Arayüzü daha mı karışık alışılması zor mu onu sordum.

İlginizi cekiyorsa ve cok fazla oyun oymaniyorsaniz gecebilirsiniz ilk defa kullanacaksaniz zorin yada mint deneyebilirsiniz.
En iyisi hangisidir hocam farkları nelerdir?

Hocam neyi tartışıyorsunuz anlamadım Arayüzü daha mı karışık alışılması zor mu onu sordum.
Arkadaşı raporladım hocam ve uyarı aldı. Siz başka soru soruyorsunuz o başka cevap veriyor.

Evet, biraz karışık. Ama alışırsınız ilginizi çekiyorsa geçin.

En iyisi diye bir sey yok aslinda kullanimi biraz daha kolay diye yeni kullanacaklara bu iki dagitim onerilir alistiktan sonra amaca gore farkli dagitimlara gecersiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sizce hangi sürüm daha makuldür?

Peki bir daha raporlayalım.

Ayrıca hocam Linux'u derinden öğrenmek isterseniz arch Linux öneririm.

En iyisi diye bir sey yok aslinda kullanimi biraz daha kolay diye yeni kullanacaklara bu iki dagitim onerilir alistiktan sonra amaca gore farkli dagitimlara gecersiniz.
Evet. Hepsinin birer birer amacı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…