Windows 11'den Linux'a geçiş yapılmalı mı?

MercilesS06

Hectopat
Daha fazla  
Yakin zamanda Windows da cok performans kaybi yaşadım o yüzden Linux'a geçmeye karar verdim ilk gozume carpan Pop!_OS oldu ama Linux MİT'de oneriyorlar. Genel olarak AAA oyunlar veya Valorant CS gibi FPS oyunlari oynuyorum yogunlukla ve nadirende olsa ofis vb isleriyle de ugrasabiliyorum. Siz hangisini onerirsiniz?
i5 11400F.
RTX 2060 6 GB.
16 GB 3600 MHz 16cla DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakin zamanda Windows da cok performans kaybi yaşadım o yüzden Linux'a geçmeye karar verdim ilk gozume carpan Pop!_OS oldu ama Linux MİT'de oneriyorlar. Genel olarak AAA oyunlar veya Valorant CS gibi FPS oyunlari oynuyorum yogunlukla ve nadirende olsa ofis vb isleriyle de ugrasabiliyorum. Siz hangisini onerirsiniz?
i5 11400F.
RTX 2060 6 GB.
Daha önce hiç linux kullanmadıysan ve geçmekte kararlıysan Ubuntu, Endeavour veya Zorin OS tavsiye edebilirim.

i5 11400F.
RTX 2060 6 GB.

Valorant oynayacaksan gecme gececeksen Valorant yerine CS oynarsin.
Oynanmamasının sebebi Riot Games'in oyunlarında anticheat mevcut olmasi.

Kullanacaksan Ubuntu'ya da dediğin gibi pop! OS iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı