Windows 11'den Microsoft hesabı kaldıramamak

YavieSama

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4070 ti super
Anakart
asus
İşlemci
r5
Kısa bir süre önce Minecraft için premium aldım ve bir Microsoft hesabına giriş yaptım ondan önce bilgisayarımda girili değildi herhangi bir Microsoft hesabı ve normal yerel bilgisayarımdaydım fakat az önce fark ettim ki o girdiğim Microsoft hesabı bilgisayarda da girili çıkamıyorum hiçbir şekilde diğer her şey hesabı kaldırabiliyorum ama onu hayır kaldır seçeneği yok direk neden böyle yapıyor bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Makineyi formatlamadan cozebilecegini sanmıyorum Microsoft hesabı seninse kalabilir yıllardır çevrimiçi hesap ile kullanıyorum Windows'u pek bir zarari yok.

Kısa bir süre önce Minecraft oynamak için bir Microsoft hesabıyla giriş yaptım. Daha öncesinde bilgisayarımda herhangi bir Microsoft hesabı bağlı değildi, yalnızca yerel (local) bir kullanıcı hesabı kullanıyordum. Ancak fark ettim ki Minecraft'a giriş yaptıktan sonra, bu Microsoft hesabı otomatik olarak bilgisayara da tanımlandı ve oturum açıldı.

Şu anda bu hesabı bilgisayardan kaldırmak istiyorum ama diğer hesaplarda olan "Kaldır" seçeneği bu hesapta çıkmıyor. Denediğim yöntemlerle hesabı çıkış yaptıramıyor veya silemiyorum. Hesap adeta bilgisayara yapışmış gibi görünüyor.

Neden böyle olduğunu veya bu hesabı bilgisayardan tamamen nasıl kaldırabileceğimi bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Fotoğrafta da göreceğiniz üzere kaldıramadığım yapışan hesap alttaki benim sonradan eklediğim gerçek hesabım.

alın daha açıklayıcı bir yazı beyler kafayı yicem yardım edin dasjkldasjdasldas

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-07-14 013615.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 19

Hocam yanlış bilmiyorsam ayarlar-hesaplar-e-posta ve hesaplar-uygulamalar tarafından kullanılan hesaplar kısmından kaldırılabiliyor bende yaşamıştım böyle çözmüştüm.

Hocam yanlış bilmiyorsam ayarlar-hesaplar-e-posta ve hesaplar-uygulamalar tarafından kullanılan hesaplar kısmından kaldırılabiliyor bende yaşamıştım böyle çözmüştüm.
hocam kaldır seçeneği yok microsoft ehsabından cihazıda kaldırdım hala durum aynı

Hocam formattan başka yol yok büyük ihtimalle Minecraft hesabına oturum açarken bilgisayarımdada bu oturumu kullan seçeneğini okumadan geçtiniz ve onayladınız aynı olayı ben yaşamıştım formattan başka yolu yok.

Microsoft hesabınızdan çıkmanıza bence gerek yok. Çoğu uygulamayı kullanmanıza kolaylık sağlıyor hatta. Tarayıcı olarak da Edge kullanırsanız işiniz çok daha kolaylaşır. Ben son 3-4 aydır Edge kullanıyorum ve inanılmaz memnun kaldım.

kanki girili hesap benim değil ki

çözdüm arkadaşlar aynı durumu yaşayan olur ise yazıyorum sıralamayı

Ayarlar > Hesaplar > Bilgileriniz aşağıda microft ile uygulamaların bağlantısını durdurun mu ne öyle bir şey yazıyor ona basınca eski haline döndü teşekkürler herkese cevaplar için iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…