BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ocak 2022 #11 WarDaddyy dedi: İlk çıktığı günden beri kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım Windows 11 ile hocam. Performans düşüşü de yaşamadım şahsen. Genişletmek için tıkla... M.2 ve SSD'lerin okuma hızı yaza hızını düşürüyor + olarak RAM de performans düşüşü oluyor
WarDaddyy dedi: İlk çıktığı günden beri kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım Windows 11 ile hocam. Performans düşüşü de yaşamadım şahsen. Genişletmek için tıkla... M.2 ve SSD'lerin okuma hızı yaza hızını düşürüyor + olarak RAM de performans düşüşü oluyor
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 21 Ocak 2022 #12 Ek olarak 8 GB RAM Windows 11 için fazlasıyla yeterli miktardır. Desteklenmeyen mobil işlemciyle Windows 10'dan daha iyi deneyim elde ediyorum.
Ek olarak 8 GB RAM Windows 11 için fazlasıyla yeterli miktardır. Desteklenmeyen mobil işlemciyle Windows 10'dan daha iyi deneyim elde ediyorum.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ocak 2022 #13 LazJedi dedi: Ek olarak 8 GB RAM Windows 11 için fazlasıyla yeterli miktardır. Desteklenmeyen mobil işlemciyle Windows 10'dan daha iyi deneyim elde ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar Windows 11 için 8 yetse de onu 16 yapmak en iyisi
LazJedi dedi: Ek olarak 8 GB RAM Windows 11 için fazlasıyla yeterli miktardır. Desteklenmeyen mobil işlemciyle Windows 10'dan daha iyi deneyim elde ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar Windows 11 için 8 yetse de onu 16 yapmak en iyisi
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 21 Ocak 2022 #14 BeTas dedi: M.2 ve SSD'lerin okuma hızı yaza hızını düşürüyor + olarak RAM de performans düşüşü oluyor Genişletmek için tıkla... Bunu bizzat deneyimlediniz mi? Aksi takdirde böyle bir durum söz konusu değil.
BeTas dedi: M.2 ve SSD'lerin okuma hızı yaza hızını düşürüyor + olarak RAM de performans düşüşü oluyor Genişletmek için tıkla... Bunu bizzat deneyimlediniz mi? Aksi takdirde böyle bir durum söz konusu değil.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ocak 2022 #15 LazJedi dedi: Bunu bizzat deneyimlediniz mi? Aksi takdirde böyle bir durum söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Bir sürü kanıtı var ben şahsen denemedim ama çoğu yerde öyle genel olarak öyle olduğu için yazdım
LazJedi dedi: Bunu bizzat deneyimlediniz mi? Aksi takdirde böyle bir durum söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Bir sürü kanıtı var ben şahsen denemedim ama çoğu yerde öyle genel olarak öyle olduğu için yazdım
WarDaddyy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 247 21 Ocak 2022 #16 BeTas dedi: M.2 ve SSD'lerin okuma hızı yaza hızını düşürüyor + olarak RAM de performans düşüşü oluyor Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi hocam o sorun güncelleme ile düzeltileli 1 ay oldu. RAM performansında da düşüş yok. O dediğiniz sorun ilk çıktığı zaman vardı ve ilk kalite güncellemesi ile düzeltildi.
BeTas dedi: M.2 ve SSD'lerin okuma hızı yaza hızını düşürüyor + olarak RAM de performans düşüşü oluyor Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi hocam o sorun güncelleme ile düzeltileli 1 ay oldu. RAM performansında da düşüş yok. O dediğiniz sorun ilk çıktığı zaman vardı ve ilk kalite güncellemesi ile düzeltildi.
Berk_s13 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:R5 5500 GPU:R7 240 RAM:8X2 3200MHZ MB:A320 M-F SSD:JD240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2022 #17 261190 dedi: Hocam Windows 10 daha akıcıydı 1709 sürümüne geçmek istiyorum. 1709 sürümüne geçeyim mi sence? 4 yıl önce çıkan bir sürüm. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen ghost Spectre'nin superlite 1909 sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim.
261190 dedi: Hocam Windows 10 daha akıcıydı 1709 sürümüne geçmek istiyorum. 1709 sürümüne geçeyim mi sence? 4 yıl önce çıkan bir sürüm. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen ghost Spectre'nin superlite 1909 sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim.
2 261190 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 3 21 Ocak 2022 #18 BeTas dedi: Ne kadar Windows 11 için 8 yetse de onu 16 yapmak en iyisi Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi performansım windows 10'a göre kötü, 1809 sürümüne geçeceğim.
BeTas dedi: Ne kadar Windows 11 için 8 yetse de onu 16 yapmak en iyisi Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi performansım windows 10'a göre kötü, 1809 sürümüne geçeceğim.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ocak 2022 #19 WarDaddyy dedi: Yanlış bilgi hocam o sorun güncelleme ile düzeltileli 1 ay oldu. RAM performansında da düşüş yok. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi baktım teşekkür ederim Windows 11 fazla takip etmiyorum en son öyle biliyordum 261190 dedi: Dediğim gibi performansım Windows 10'a göre kötü, 1809 sürümüne geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 geç ama en son sürümüne geç bir sorun yaşamazsın. Eski sürümlere geçersen çok fazla güvenlik açığı olur
WarDaddyy dedi: Yanlış bilgi hocam o sorun güncelleme ile düzeltileli 1 ay oldu. RAM performansında da düşüş yok. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi baktım teşekkür ederim Windows 11 fazla takip etmiyorum en son öyle biliyordum 261190 dedi: Dediğim gibi performansım Windows 10'a göre kötü, 1809 sürümüne geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 geç ama en son sürümüne geç bir sorun yaşamazsın. Eski sürümlere geçersen çok fazla güvenlik açığı olur
2 261190 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 3 21 Ocak 2022 #20 BeTas dedi: Bende şimdi baktım teşekkür ederim Windows 11 fazla takip etmiyorum en son öyle biliyordum Windows 10 geç ama en son sürümüne geç bir sorun yaşamazsın. Eski sürümlere geçersen çok fazla güvenlik açığı olur Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız fakat oyun deneyimini güvenlik açığına yeğlerim, deneyip göreceğim. Şu anki sistemimle 1 yıl windows 7 kullanmıştım.
BeTas dedi: Bende şimdi baktım teşekkür ederim Windows 11 fazla takip etmiyorum en son öyle biliyordum Windows 10 geç ama en son sürümüne geç bir sorun yaşamazsın. Eski sürümlere geçersen çok fazla güvenlik açığı olur Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız fakat oyun deneyimini güvenlik açığına yeğlerim, deneyip göreceğim. Şu anki sistemimle 1 yıl windows 7 kullanmıştım.