Windows 11'den Windows 10 dönerken mavi ekran

Bloodmoon726

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
ASUS H610M-K
İşlemci
Intel Core i3-12100F
Windows 11'i düzeltmişler mi diye yükseltmiştim 2 günlüğüne ve tekrardan Windows 10'a geri dönme kararı aldım. Önceki Windows sürümüne geri dönme işlemi gerçekleşirken birden mavi ekran. Format attırmadan yöntem sunun önemli dosyalarım bulunuyor. Mavi ekran görüntüsünü ekte bırakmış olacağım.

Ne dediğini anlamadım. W11'den W10a dönmek için geri yükleme yapmak sağlıklı değil dedim. Temiz kurulum en mantıklı yoldur her zaman böyle şeylerde.
Pardon klasik sistem geri yüklemeden bahsettiğinizi sandım. Daha öncesinde de bir kez yapmıştım hiçbir sorun olmamıştı ona güvenerek geri dönmeyi denedim.

Win 11'de baariz sorunlar yok. Sistem yeni zaten Win 11 kullanmanı öneririm. Nasıl dönüş yaparken hata aldın ? Hiç açılmıyorsa Ubuntlu ile bootable USB yapıp verilerini alıp format atabilirsin.
Windows 11 diye birşey yok ve önemli yenilik barındırmıyor zaten benim için. Dediğim gibi sadece düzeltilmiş mi geçtim Windows 10'un desteği bitse bile Windows 10'dan devam edeceğim ta ki sürücü güncellemeleri gelmeyene kadar. Ubuntu tavsiyesini başka bir yerde de duydum ama PS4'ten çıkarttığım HDD'yi PC'ye takarak Windows kurup dosyaları aldım ama şimdi de PS4 açılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı