duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Windows 11'de hem çok oyun performansım düştü hem de Microsoft Store'dan bir şey indiremiyorum geri dön seçeneği işe yaramıyor yardım eder misiniz?
Windows 11'de hem çok oyun performansım düştü hem de Microsoft Store'dan bir şey indiremiyorum geri dön seçeneği işe yaramıyor yardım eder misiniz?
Emr_1945 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 340 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 duff1337 dedi: Windows 11'de hem çok oyun performansım düştü hem de Microsoft Store'dan bir şey indiremiyorum geri dön seçeneği işe yaramıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tekrar iso yazman gerek malesef başka bir yol yok.
duff1337 dedi: Windows 11'de hem çok oyun performansım düştü hem de Microsoft Store'dan bir şey indiremiyorum geri dön seçeneği işe yaramıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tekrar iso yazman gerek malesef başka bir yol yok.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2022 #3 Buradan indirin, yükseltme seçeneğini deneyin. Olmaz ise, USB ile kurarsın. Windows 10'u indirin
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #4 ISO yazdım zaten Setup'u ayarladım fakat bilgisayarım yeniden başlatıldı yükleme gitmiş.
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 29 Mayıs 2022 #5 duff1337 dedi: Windows 11'de hem çok oyun performansım düştü hem de Microsoft Store'dan bir şey indiremiyorum geri dön seçeneği işe yaramıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütün verilerinizi yedekleyin ve Microsoft'un sitesinden temiz bir Windows 10 indirin. Rufus kullanarak USB belleğinize yazın. Eğer ki verilerinizi yedeklediyseniz format atabilirsiniz.
duff1337 dedi: Windows 11'de hem çok oyun performansım düştü hem de Microsoft Store'dan bir şey indiremiyorum geri dön seçeneği işe yaramıyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütün verilerinizi yedekleyin ve Microsoft'un sitesinden temiz bir Windows 10 indirin. Rufus kullanarak USB belleğinize yazın. Eğer ki verilerinizi yedeklediyseniz format atabilirsiniz.
Eşrehf Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #6 Bende aylar önce bu videoyu izleyerek dönmüştüm basit. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende aylar önce bu videoyu izleyerek dönmüştüm basit. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #7 Eşrehf dedi: Bende aylar önce bu videoyu izleyerek dönmüştüm basit. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada takılıyor. Tamam şu an ilerliyor. Dosya Ekleri 1653835278598.png 13 KB · Görüntüleme: 31
Eşrehf dedi: Bende aylar önce bu videoyu izleyerek dönmüştüm basit. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada takılıyor. Tamam şu an ilerliyor.